Skønhed

Skør YouTube-idé: Makeup i nakken

Af Marie Søndergaard 9. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hm … kunne I finde på at prøve det her?

Der dukker hele tiden nye makeup-trends op – og nogle af dem er altså mere skøre end andre. Vi har i hvert fald svært ved at se os selv lægge makeup i nakken! Men det er altså, hvad en YouTube-kanal nu er blevet kendt for.

Test dig selv: Hvilken makeup-type er du?

Kanalen, MakeupWearables Hairstyles, har nemlig lavet en video, hvor den viser, hvordan man kan lave contouring med bronzer og highligter i nakken, der skulle give et flot look, hvis man har håret sat op. Det lyder ret besværligt og lidt skørt.

Læs også: Få din makeup til at holde længere

Se en video herunder (makeup i nakken starter efter cirka 6:30)! Kunne I finde på at prøve det?

Herunder kan du se 6 makeup-fails, du skal undgå!

6makeup-failsduskalundgå

Det kan tydeligt ses, hvis du vælger en fundation, som har eksempelvis en mørkere tone end din egen hudfarve. Få derfor en ekspedient til at hjælpe dig med at finde en nuance, som matcher din egen hudfarve fuldstændig. Vil du gerne se lidt tanned ud, så brug en smule solpudder på kindbene.

Foto: Shutterstock

Det er ikke særlig hot, når man kan se makeupovergangen mellem ansigtet og halsen. Hvis du har valgt en foundation i den rigtig farve, vil du nok ikke få de store problemer, men nogle gange kan man godt ane en lille forskel. Sørg derfor for at komme lidt foundation på halsen også, og blend den godt ind i huden, så overgangen forsvinder. Psst! Pas på kraven, hvis du har hvidt tøj!

Foto: Shutterstock

Det kan gå helt galt, hvis man ikke har styr på, hvordan man skal påføre sin solpudder. Det er derfor vigtigt, at du lægger den de rigtige steder, (der hvor dine naturlige skygger falder i ansigtet) og aldrig kommer for meget på. Find en solpudderguide her.

Foto: Shutterstock

Nogle piger har for vane at tegne hele øjet op, så de både har en streg øverst på øjenlåget og nederst i den våde kant af øjet. Hos enkelte kan det se flot og dramatisk ud, men sandheden er for det meste bare, at det er de færreste, der kan bære det – særligt i dagslys, da det hurtigt kan se en anelse ”hårdt” ud. Hvis du gerne vil have ekstra fokus på dine øjne, så nøjes med at lægge en streg på den øverste del af dit øje og læg en highlighter i øjenkrogen . Husk også at være meget omhyggelig med at lægge din streg eller eyeliner identisk på begge øjne. Er de ikke ens, kan dine øjne komme til at se lidt skæve ud.

Foto: Shutterstock

Det ser ikke så godt ud, hvis dine vipper klister sammen, men det kan faktisk være ret svært at undgå, hvis din mascara er helt ny. Sørg derfor for at bruge en vippebørste uden mascarra på, så du kan skille dine vipper ad, hvis de samler sig i klumper. Husk, at gøre børsten ren i ny og næ!

Foto: Shutterstock

Måske drømmer du om at få Kylie Jenners læber – og ja, man kan snyde sig til en del. Men pas på! For meget læbestift og læbeblyant kan give dig lidt af et klovnelook. I hverdagen fungerer en lipgloss bedst, og skal der farve på, så sørg for at duppe læberne i lidt papir, efter du har påført læbestiften, så dine læber ikke ser for malede ud.

 

 

Foto: Shutterstock

MegetMere