Skønhed

Skønhed: Bliv festklar

Af Cecilie Rosfort-Nees 29. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Følg vores guide her – så er du helt sikker på at få helt styr på håret, makeuppen og ikke mindst undgår at få bumser op til festen!

Tre dage før
Brug en dybderensende maske, som renser din huds porer i dybden. Det er meget nemmere at lægge en flot makeup, hvis huden er i orden! Husk også at skrubbe din hud på kroppen, så du ikke flasher tørre albuer og grålige ben. Når du har skrubbet, kan du jo passende bruge en selvbruner, så du ikke er alt for vinterbleg, når der skal festes.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tip!
Husk også at øve dig på dit look til festen, så du ved, hvad der ser bedst ud og får styr på, om du er løbet tør for pudder eller måske mangler en ny, sej gloss eller en glimmerøjenskygge. Hvis du øver dig sammen med dine veninder, kan I jo hjælpe hinanden med at vurdere, hvilket look der er hottest!

Læs også: Spis dig til smuk hud.

Aftenen før
Lækre negle og tidligt i seng! Vær grundig med neglene, så bliver resultatet mest holdbart og pænest. Start med at file dem i en pæn facon, vask hænderne og tag herefter underlak på, en farvet lak og slut af med en overlak. Husk at lade lakken tørre godt imellem hvert lag.

Tip!
Spis sundt dagen inden festen, få rigeligt vand at drikke, og gå tidligt i seng. Ja, det lyder kedeligt, men det er en god investering i din lækkerhed…

Tip!
Alt efter hvordan din frisure er, kan du vælge at vaske hår i dag eller vente til i morgen. Hvis du gør det i dag, kan du spraye lidt tørshampoo i dit hår i morgen, inden du styler det, for at friske rødderne op og give det et løft.

Læs også: Få friske og farverige øjne.

Tre timer før
Gå i bad, vask eventuelt dit hår, sæt dit hår, og brug en bodylotion med lidt glimmer for at få den smukkeste hud. Husk at bruge en effektiv deodorant!

Tip!
Børst dine tænder igen, selv om du også børstede dem, da du stod op. En frisk mund er et must - tænk, hvis drømmefyren også kommer til festen…

Læs også: Tips til en flot frisure.

En time før
Gå i gang med din partymakeup en times tid, før du skal ud af døren:

* Trin 1: Din hud skal være for lækker. Concealer, foundation og pudder it is!

* Trin 2: Lækre kinder er et must, og fyrene kan ikke se, om du har rouge på, eller om du bare har naturligt skønne rosenkinder. Så fyr den af med en lyserød eller rosa rouge og blend grundigt. Rougen skal ikke sidde som en farvet klat midt på din kind.

* Trin 3: Nu er det, du skal i gang med det look, du besluttede dig for til dine øjne tidligere på ugen! Er du til smokey eyes, en diskret sort, flydende liner og en lille similisten ved øjet, et farvestrålende firserlook eller måske bare et helt naturligt, lækkert look?

Tip!
Læg din festmakeup foran et spejl i et godt lys. Selv om man ikke kan se detaljerne, hvis der er lidt mørkt til festen, er det fedt at vide, at din makeup ligger helt perfekt!

Se også videoen:
Lær at lægge makeup.

10 minutter før
Hvis du har overholdt din tidsplan, mangler du vist bare at spraye din yndlingsduft på og at smile til dit eget spejlbillede for at tjekke, at du ikke har persille eller birkes mellem tænderne eller en busser i næsen.

Læs også: Undgå svedmærker under armene.

MestLæste