selena gomez
Skønhed

Selena Gomez: Her er det værste beauty-råd, jeg nogensinde har fået

Af Marie Søndergaard 26. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det lyder ikke til, at Selena har fået noget ud af det her råd.

En stjerne som Selena Gomez har helt sikkert fået rigtig mange forskellige beauty-råd gennem tiden, for der er mange stylister og eksperter, som gerne vil kunne sige, at Selena følger deres tips og tricks. Men det betyder også, at hun altså har fået et par dårlige beauty-råd med på vejen, og nu afslører Selena, hvad det allerværste tip har været.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Selenas overraskende hår-afsløring

- Jeg forstår ikke – og det er ikke for at kritisere nogen –, når folk hele tiden har makeup på, og når de siger: ”Du kan sove med en fugtighedscreme til ansigtet med lidt selvbruner i, og så vågner du bare med mere glød". Det er bare ikke noget for mig, og så får jeg også bumser af det, sagde Selena til Seventeen Magazine, da de spurgte hende om det værste beauty-råd, hun nogensinde har fået.

Læs også: Selena vil bytte hår med den her celeb

Selena siger, at det sagtens kan være, det fungerer for andre, men hun kan ikke lide at sove med selvbruner på grund af bumserne, hun får, og bekymringen om, hvordan det ser ud, når man vågner. Hvad er er det værste beauty-råd, I har fået?

Herunder kan du få flere skøndhedsråd fra stjernerne!

Stjernernesskønnebeautytips

- Jeg vasker altid mit ansigt, før jeg går i seng, og så bruger jeg en øjencreme.
- Solpudder er altid et hit!
Jeg lærte af min bedstemor, at mindre er mere – man skal aldrig have for meget makeup på, for så ser man overmalet ud.
- Min mor lærte mig et virkelig godt skønhedstip. Hun puttede olie eller mayonnaise i sine hårspidser, før hun gik i bad, så shampooen ikke udtørrede dem.
- Jeg har altid skeer liggende i fryseren til de morgener, hvor jeg ikke har fået søvn nok. Jeg putter dem på øjnene, og så fjerner de poser under øjnene.
- Jeg plejede at vaske mit hår hver dag, men for et par år siden lagde jeg mærke til, at det gjorde mit hår tørt og skrøbeligt, så nu vasker jeg det kun hver anden dag.
- Put lidt highlighter lige under dit øjenbryn, på kindbenene og, tro det eller ej, lige over læben.
- Krøl dine øjenvipper med en ske, hvis du ikke har en øjenvippebukker.
- Mine tre bedste tips er: Fugt, søvn og gør noget ud af dine øjenbryn. Det er de tre ting, jeg prøver at fokusere på i mit liv.
- Få bugt med hævede øjne ved at skære et par køleskabskolde kartofler i skiver. Lad skiverne trække i vand i et øjeblik, og læg dem på øjenlågene i 15 minutter. Det virker hver gang!
- Hvis du rammer ved siden af med din mascara, så dyp en vatpind i foundation, og brug den til at fjerne og skjule fejlen på samme tid.
- Hemmeligheden, bag min rene hud, er, at jeg renser, toner og fugter den hver dag.

MestLæste