Makeup med æg
Skønhed

Sådan lægger man makeup med... ÆG!

Af Louise Wethke Buch 23. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan det blive mere mærkeligt?! Flere har testet, hvordan man lægger makeup med æg, og resultatet er faktisk ret overraskende...

At lægge makeup med et æg: Klamt eller smart?
Det undersøgte beauty-blogger Nadi - eller PopLuxe, som han hedder på Youtube. Han bruger et hårdkogt, pillet æg som svamp til at blende sin makeup i ansigtet. Det er ikke kun hans foundation, der får en tur. Han bruger også ægget til at lægge concealer, contour og øjenskygge. Og resultatet er overraskende:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg vil lægge make up sådan her lidt oftere, jubler han, mens han dupper det hårdkogte æg i sit ansigt.

Selv om ægget til sidst smuldrer lidt i ansigtet, er Nadi ret begejstret for ægget som makeupsvamp:

- Det virker faktisk virkelig, virkelig godt! Jeg kan godt lide, at det er så koldt. Det er super opfriskende, siger han.

Ud over at ægget smuldrer er det eneste, der er lidt et minus, lugten af, ja. Æg!

Se den sjove video her:

Læs også: WHAT! Vidste du, at kondomer også kan bruges til makeup?

Den britiske beauty-blogger Esther Gbudje blev inspireret af videoen og lagde selv en video op på sin Instagram-profil "Houseofsienna", hvor hun også afprøvede det mærkelige beauty-hack. Hun blev også ret overrasket over resultatet:

- Ægget giver mig det fejlfri look, jeg gik efter, og det absorberer ikke produktet på nogen måde, siger hun til Allure.com.

Se hende lægge makeup med æg her:

Læs også: Skal du prøve den nye crazy negle-trend?

I galleriet kan du se 6 makeupfails, du skal undgå:

6makeup-failsduskalundgå

Det kan tydeligt ses, hvis du vælger en fundation, som har eksempelvis en mørkere tone end din egen hudfarve. Få derfor en ekspedient til at hjælpe dig med at finde en nuance, som matcher din egen hudfarve fuldstændig. Vil du gerne se lidt tanned ud, så brug en smule solpudder på kindbene.
Foto: Shutterstock
Det er ikke særlig hot, når man kan se makeupovergangen mellem ansigtet og halsen. Hvis du har valgt en foundation i den rigtig farve, vil du nok ikke få de store problemer, men nogle gange kan man godt ane en lille forskel. Sørg derfor for at komme lidt foundation på halsen også, og blend den godt ind i huden, så overgangen forsvinder. Psst! Pas på kraven, hvis du har hvidt tøj!
Foto: Shutterstock
Det kan gå helt galt, hvis man ikke har styr på, hvordan man skal påføre sin solpudder. Det er derfor vigtigt, at du lægger den de rigtige steder, (der hvor dine naturlige skygger falder i ansigtet) og aldrig kommer for meget på. Find en solpudderguide her.
Foto: Shutterstock
Nogle piger har for vane at tegne hele øjet op, så de både har en streg øverst på øjenlåget og nederst i den våde kant af øjet. Hos enkelte kan det se flot og dramatisk ud, men sandheden er for det meste bare, at det er de færreste, der kan bære det – særligt i dagslys, da det hurtigt kan se en anelse ”hårdt” ud. Hvis du gerne vil have ekstra fokus på dine øjne, så nøjes med at lægge en streg på den øverste del af dit øje og læg en highlighter i øjenkrogen . Husk også at være meget omhyggelig med at lægge din streg eller eyeliner identisk på begge øjne. Er de ikke ens, kan dine øjne komme til at se lidt skæve ud.
Foto: Shutterstock
Det ser ikke så godt ud, hvis dine vipper klister sammen, men det kan faktisk være ret svært at undgå, hvis din mascara er helt ny. Sørg derfor for at bruge en vippebørste uden mascarra på, så du kan skille dine vipper ad, hvis de samler sig i klumper. Husk, at gøre børsten ren i ny og næ!
Foto: Shutterstock
Måske drømmer du om at få Kylie Jenners læber – og ja, man kan snyde sig til en del. Men pas på! For meget læbestift og læbeblyant kan give dig lidt af et klovnelook. I hverdagen fungerer en lipgloss bedst, og skal der farve på, så sørg for at duppe læberne i lidt papir, efter du har påført læbestiften, så dine læber ikke ser for malede ud.
Foto: Shutterstock

Læs mere om