Pige med lange øjenvipper
Skønhed

Sådan får du lange øjenvipper

Af Cecilie Rosfort-Nees 12. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem drømmer ikke om lange, lækre øjenvipper? Her får du 10 tips til at få klassen længste vipper …

1. En mascara er den nemmeste måde at få lange vipper på. Vælg en, der giver dig længde, og byg dit look op ved at lægge to (eller flere) tynde lag mascara på.

2. Rens din makeup forsigtig af hver aften. Hvis du sover med mascara på, risikerer du, at dine vipper knækker.

3. Hvis dine vipper er meget korte, kan du prøve at bruge en vippeserum.

4. Dine øjenvipper kommer til at se længere og tættere ud, hvis du lægger en tynd streg med en sort eller mørkebrun øjenblyant helt nede ved vipperoden.

5. Gør dig umage med at få mascaraen helt ind til vipperoden, når du tager mascara på. Det er nemmest, hvis du bruger en mascara med en lille børste.

Læs også: Sådan sætter du kunstige øjenvipper på

6. En primer, som er en hvid mascara, du lægger under din almindelige mascara, gør en kæmpe forskel for dine vippers længde og tykkelse.

7. Dup lidt babypudder på dine vipper med en vatrondel, læg herefter et lag mascara, dup mere babypudder på og mere mascara – din vipper bliver laaaange …

8. Mascaraklumper på vipperne gør ikke noget godt! Væn dig til at rede dine vipper med en afrenset mascarabørste, når du er færdig med at tage mascara på.

9. Lidt lys øjenskygge i den inderste øjenkrog får dine øjne til at se større ud – og får dermed også dine vipper til at virke længere …

10. Der er nogen, der siger, at du kan pleje dine vipper ved at tage en lille smule vaseline på dem om natten, når du sover. Rens det af med makeupfjerner om morgenen.

Læs også: Sådan laver du fine regnbuevipper

I galleriet herunder kan du få svar på 5 typiske mascara-spørgsmål.

5spørgsmålogsvaromdinmascara

Jep, din mascara udtørrer og bliver dermed sværere at arbejde med, ligesom den klumper nemmere, hvis der kommer en masse luft ned i den. Lad derfor være med at pumpe mascarabørsten op og ned, og husk at lukke din mascara ordentligt efter brug.

Mascara fra L’Oréal til 119 kroner.

 

Sort mascara klæder de fleste, så det er et sikkert valg – også for dig med grønne øjne. Den sorte mascara kan dog godt komme til at stjæle opmærksomheden fra din øjenfarve, så nøjes med at lægge et tyndt lag. Brun mascara er også flot til dig og dine grønne øjne.

Mascara fra L’Oréal til 140 kroner

 

 

Hvis du nøjes med at lægge en lidt diskret øjenmakeup med din sorte mascara, behøver resultatet ikke blive »too much«, men hvis du lægger både sort liner og masser af sort mascara, skal du være opmærksom på, at looket godt kan blive ret makeuppet at se på. En mørkebrun mascara kan være god at bruge til hverdag eller til dage, hvor du vil have looket helt naturligt.

Mascara fra Max Factor til 109 kroner

 

Det ser faktisk ret fint ud, fordi dine vipper bliver mørke helt ind til vipperoden – du kan derfor hurtigere få lagt en øjenmakeup om morgenen, fordi du enten kan lade være med at tage mascara på eller kan nøjes med at tage mindre mascara på. Om sommeren er det nice at kunne smutte på stranden med lækre, mørke vipper, uden man behøver tænke på, om den vandfaste mascara nu også holder ...

Mascara fra Maybelline til 129 kroner

 

Ja, de vokser ud igen, men det kan godt tage noget tid, så gør, hvad du kan, for at du ikke mister flere vipper end højst nødvendigt. Du beskytter dine vipper mod at falde af ved at rense din makeup ordentligt af, inden du går i seng om aftenen.Rimmel mascara. Kan købes i Matas.

MegetMere