Skønhed

Sådan får du Billie Eilishs glossy læber

Af Tanja Hartmann 18. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den populære amerikanske popsanger er kendt for sin musik. Men her på det seneste, har hun fået ekstra opmærksomhed for sine fine, glossy læber. Stjæl looket lige her.

Billie Eilish er en af verdens største musikere, men hun er også blevet udnævnt som et skønhedsikon. Hun har nemlig sat flere trends i gang med sine lysegrønne lokker, lange manicure negle og hendes blanke læber.

Ønsker du at finde din egen indre Billie Eilish frem? Så kan du nu tilføje det populære læbelook til din skønhedsrutine.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fans har nemlig spottet, at Billie for nyligt afslørede hemmeligheden bag sit læbelook, da hun i en Instragram-story anvendte en helt særlig lipgloss fra Kopari.

Læs også: #OutfitOnsdag: Sådan stjæler du Billie Eilishs stil

Den særlige lipgloss

Billie Eilish bruger Koparis kokos lipgloss, der kan fås til kun 13 dollars, som svarer til 80 danske kroner. Lipglossen er lavet på kokosolie, der fugter læberne, og så er den hundred procent vegansk.

Koparis lipgloss er det perfekte valg, hvis du ønsker et Billie Eilish-look, der tilfører en blank overflade på læberne og en ordentlig dosis fugt i det kolde vintervejr.

Læs også: WOW! så rig er Billie Eilish

Lipglossen er i særdeleshed ”everything I wanted”, som Billie så fint synger i en af sine populære hits. Hvis du har det på samme måde, kan du finde lipglossen her.

Læs mere om

MestLæste