Skønhed

Reklame: Vi Unge-læsere anmelder negle-stickers fra Fing'rs

Af Reklame 12. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Heldige læsere har fået lov til at teste de forskellige negle-stickers fra mærket Fing’rs. Læs her, hvad de synes om dem!

Smukke, seje negle er jo det bedste, og med negle-stickers er det supernemt at lave flot nail art. Vi har fået Vi Unge-læserne til at teste fire forskellige varianter af negle-stickers fra mærket Fing’rs. De hedder Love Me, Lace Up, Travel Junkie og Pretty Wild, og du kan se dem herunder:

Alle varianter koster 29,95 kroner og kan købes i Bilka og Føtex! Hvis du vil vide mere om Fing'rs, kan du tjekke deres YouTube-kanal ud her.

I galleriet kan du læse 25 af Vi Unge-læsernes anmeldelser af negle-stickers fra Fing’rs og se deres smukke billeder af den supernemme form for nail art.

Reklame:ViUnge-læsereanmeldernegle-stickersfraFing'rs

Anne Kirstine, 17 årJeg valgte at bruge sættet "Travel Junkie" til mine negle. De var nemme at tage op, og det var muligt at flytte på stickers'ne på neglen, så de sad som jeg ønskede dem. Da de først var sat på flyttede de sig ikke og var nemme at lægge overlak på. De holdt også til en håndvask før jeg fik lagt topcoat på. Der var et stort udvalg af stickers, men jeg må sige at de næsten var for forskellige i sættet som jeg brugte. Det var nemmere at lave et stilrent look med de andre sæt, da de passede bedre til hinanden. Ellers er der et godt og bredt udvalg og de kan bruges til alle lejligheder. Jeg kunne sagtens finde på at købe flere negle-stickers til en anden lejlighed, da de er så nemme og de sparer en masse tid. Det var første gang jeg har brugt stickers på alle mine negle, og jeg må sige at jeg blev glædeligt overrasket. Det eneste minus ved dem var at de var lidt tykke, og de kan mærkes ovenpå neglen. Alt i alt 4 ud af 5 stjerner.
Kirstine, 16 årJeg var én af de heldige vindere, der fik tilsendt et sæt af Fing'rs negle-stickers. Jeg vil starte med at sige, at jeg er helt vildt overrasket over, hvor let det var at påføre klistermærkerne. Selv har jeg altid synes, at alt det der "nail-art" var flot, men totalt uden for min rækkevidde at lave. Fing'rs klistermærkerne er en god mulighed for dem, der ligesom mig ikke er super fikse på fingrene, hvad angår negle, for at dekorere og gøre noget ud af deres negle. Med hensyn til udvalget af klistermærker foretrækker jeg klart "Travel Junkie" og "Lace up", da jeg synes, at de andre sæt hører en anden aldersgruppe til. Skal man finde på noget hyggeligt og sjovt at lave med sin veninde, kunne jeg sagtens finde på købe klistermærkerne. Jeg vil jeg se det som en vildt hyggelig ting at lægge neglelak på hinanden og derefter sætte Fing'rs klistermærker på. Alt i alt en rigtig god opdagelse af noget, jeg vil bruge igen. Derfor giver jeg klistermærkerne 3 ud af 5 stjerner. Min begrundelse for ikke at give et fuldt antal stjerner er, at jeg faktisk kun kan lide halvdelen af udvalget. Derudover tager det også en del tid at lave pænt til trods for, at det er nemt.
Anna, 14 årDa jeg prøvede Fing’rs negle-stickers blev jeg meget overrasket! Jeg havde troet, at de var en smule vanskelige at sætte på, men de var overraskende virkelig nemme! Man tog dem først nemt af papiret, og derefter placerer man dem på sin negl. Jeg behøvede ikke at bruge en pincet til at sætte mine negle-stickers på. Jeg brugte bare mine fingre. Jeg synes at det er fedt, at der er så mange forskellige negle-stickers at vælge mellem! Der er til alle typer af mennesker. Jeg valgte de sorte negle-stickers der forestillede "rejse-ting”, som fx Big ben, et fly eller en palme! Jeg elsker at rejse, så det passede perfekt til mig! Men hvis man er til det mere søde og farverige er der også en masse negle-stickers, som fx blomster eller hjerter. Jeg vil helt sikkert forære nogle negle-stickers til mine veninder eller mig selv. Mine veninder og jeg har altid været vild med nail-art, og har brugt meget af vores fritid på at designe vores negle. Så når jeg har brugt mine stickers op, vil jeg helt klart købe nogle flere. Både til mine veninder og mig selv. Jeg vil give Fing’rs negle-stickers 5 ud 5 stjerner. Jeg blev meget positivt overrasket. Jeg tænke at det var noget der ville være svært at sætte på eller få til at blive på neglene, men det var det slet ikke! Jeg blev virkelig positivt overasket. Det er bare top kvalitet! Jeg synes at de her negle-stickers er helt fantastiske. Det er de første jeg har prøvet som ikke falder af efter 1 time. De holder i flere dage. Det er en super fed og nem måde at lave flot nail-art og pynte sine negle. Det tager ingen tid at bruge dem, og man kan regne med at de holder hvis man skal til en fest. De er så flotte der er mange forskellige stickers til mange forskellige personer! Jeg er helt klart super vild med de nye negle-stickers.
Pernille, 15 årFing'rs er supernemme at sætte på neglene, men for at det skal være nemt, skal lakken også være helt tør. Hvis lakken ikke er tør bliver det sjusket, og man risikerer at det skal laves om igen. Hvilket vil være ærgerligt, fordi hvis man tager en stickers man synes er mega fed, men det så bliver sjusket, så er der kun én af samme slags stickers tilbage. Så bliver neglene ikke ens, hvis det er sådan man vil have det. Udvalget synes jeg er vold fedt. Det passer til højst sandsynligt til alt. "Travel Junkie" siger lidt sig selv, de passer hvis man skal ud at rejse. "Pretty Wild" kan passe til en temafest, eller hvis man generelt elsker dyr. "Lace Up" passer til alt. Både hverdagen eller til en fed fest lørdag aften. Til sidst, men ikke mindst "Love me". Den siger også lidt sig selv. De stickers kan både bruges hvis man er i en periode hvor man har et crush/kæreste, eller de kan også relatere til familie/venner. Hvis jeg så Fing'rs negle-stickers i en butik eller webshop, kunne jeg sagtens finde på at købe dem både til mig selv, søster eller veninde, grundet de fede stickers. På en skala fra 1-5 giver jeg Fing'rs negle-stickers 4. Grunden til de ikke rammer en 5'er, er fordi at de stickers fra "Pretty Wild" skal man helst have længere negle, for at det vil se flottest ud, og fordi at hvis man som sagt risikerer at sjuske i det, er der ikke nok stickers, da der præcis er én sticker til hver negl i "Pretty Wild". Men som sagt synes jeg, at de er voldnemme at sætte på neglene, og så er de superfede. Hvis jeg selv skulle købe Fing'rs, så vil det være pga. de penge man kan spare, og den bøvl man kan slippe for, f.eks. så behøver du ikke at bestille tid hos en rigtig neglesalon og give flere hundrede kroner for en i hvert fald lige så flot en negledekoration som Fing'rs. Og så holder de det rigtig godt. Selv havde jeg ikke gennemsigtig lak på, men alligevel holdt det i flere dage.
Mathilde, 17 årNegle-stickers var super lette og bruge, de kom let af arket, men sad også godt fast på neglene! Udvalget var også super godt, der var nogle til hver anledning. Det var dejligt at man både kunne bruge dem til fest, men også til i hverdagen. Jeg kunne helt klart godt finde på at købe flere negle-stickers, og mine veninder var også helt vilde med dem! Jeg giver 4 stjerner, da jeg synes de var super lækre og sjove og gode at få på! Måske kunne de godt sidde lidt bedre fast, da især de små stickers røg hurtigt af. Men kan helt klart anbefales, hvis man ikke har tid og råd til at få lavet negle i en salon, så er negle-stickers fra Fing'rs et super godt alternativ, og så kan man også helt selv bestemme hvordan det skal se ud!
Minna, 17 årJeg var personligt meget overrasket over hvor nemt det var at sætte de små stickers på neglene, og hvis man ikke fik placeret klistermærket ordentligt første gang, kunne det godt lade sig gøre at fjerne det og sætte det på igen. Dog med en forsigtig hånd. Jeg vil anbefale at man evt. bruger en pincet til de mindste dele for den bedst mulige påføring. Jeg syntes at udvalget af stickers var godt med Travel Junkie pakken og Love Me pakken. Jeg havde endda stickers nok til, at jeg kunne have dekoreret mine negle en gang til. Mht. Lace Up pakken og Pretty Wild pakken havde jeg lidt flere problemer. I Lace Up pakken fik man kun ti stickers i alt af hver slags, og det bragte nogle problemer når det kom til bredden af mine negle. Jeg synes ikke selv at jeg har specielt brede negle, men der var alligevel at par millimeter mellem klistermærket og kanten af min negl. Dette gjaldt specielt min tommelfinger. I Pretty Wild pakken havde jeg problemer med at der ikke var nok stickers. I hvert fald ikke til min anden hånd. Jeg valgte også at dekorere hele min negl med stickers, så det kan selvfølgelig godt have spillet en rolle. Jeg kunne sagtens finde på at købe nogle flere Fing'rs negle-stickers både til mig selv og til mine veninder, fordi jeg synes de har nogle virkelige seje designs, og der er lidt for alle. På en skala fra 1-5 stjerne vil jeg give Fing'rs negle-stickers 4, da jeg synes at de har nogle fede designs, og de er nemme og hurtige at påføre. Man kan hurtigt få lavet et par rigtigt flotte og festlige negle med disse stickers. Den eneste grund til at jeg ikke giver dem 5 stjerne er, at jeg godt kunne tænke mig at de stickers, som skal dække hele neglen kom i flere forskellige størrelser til hver negl, så man kan være mere sikker på at de passer perfekt.
Johanne, 18 årFing'rs negle-stickers var forholdsvis nemme at sætte på neglene, i forhold til at jeg er totalt nybegynder på det punkt. De er nemme at håndtere og sætter sig rigtig fint til neglen. Jeg synes der er et fint udvalg. Jeg er især glad for "Lace up". Smukt mønster i fedt design. Jeg kunne godt finde på at bruge det som fødselsdagsgaver til mine veninder. Jeg vil give stickersne 4 stjerner, da de helt klart er et nice alternativ til at skulle male mønstre på neglene selv. Det får et flot professionelt udseende, og der er designs til alle typer. Både til det søde, men også til det mere lækre look.
Maiken, 19 årDet var let at sætte negle-stickers på neglene, og jeg brugte et pincet, så jeg bedre kunne styre dem, og de klistrede godt fast! Jeg synes udvalget af stickers var godt varieret, for der var lidt til ethvert look samt enhver smag. Jeg kunne sagtens finde på at købe negle-stickers og at give dem i gave. Jeg vil give Fing'rs negle-stickers 4/5 stjerner. De var tilpasse i bredden på nær ved min tommel- og ringefinger, men trods at jeg selv har ret smalle negle, gabte de på hver side af stickeret ved disse. Andet konstruktivt kritik ville være at spejlvende et sæt af stickernes mønstre, så eksempelvis en diagonal linje ikke ville pege til højre på begge hænder. Jeg synes Fing'rs negle-stickers var nemme at anvende og gav et flot overordnet resultat. Jeg havde ikke forventet så meget, for jeg har ikke benyttet mig af sådanne før, men jeg blev klart positivt overrasket! Hvis man hurtigt skal lave en fed manicure, ville jeg klart anbefale dem, da de nemt får ens negle til at se fantastiske ud på ingen tid!
Ida, 18 årJeg syntes de var super nemme at sætte på, de var nemme at få af bagkortet og derefter lige til at sætte på neglene. I de fire pakker jeg prøvede var der to forskellige ark med rigtig mange forskellige motiver. Jeg syntes der er en del forskellige at vælge i mellem, der er noget til en hver smag. Jeg var virkelig tilfreds så, de får 5 ud af 5 stjerner. Jeg har før prøvet et andet mærke negle-stickers som jeg på ingen måde var tilfreds med så jeg var derfor ret skeptisk omkring produktet, men jeg blev virkelig overrasket, de er super fede og super nemme at sætte på. Jeg er virkelig vild med "travel junkie" arket. Helt klart noget jeg køber igen.
Emilie, 14 årFing'rs negle-stickers er rigtig nemme at sætte på neglene og at få af arket. De har et bredt udvalg af fede stickers til enhver lejlighed. Jeg vil helt klart kunne finde på at købe dem til mig selv eller en veninde. Jeg vil give Fing'rs negle-stickers 4,5 stjerne. Da de har været fantastiske at arbejde med og er vildt flotte men jeg bor desværre langt væk fra Bilka og Føtex hvor at man kan købe dem. Hvis I ser dem en dag skal I helt klart prøve dem. De er de bedste negle-stickers jeg har prøvet indtil videre. Jeg kunne også helt klart tænke mig at prøve de andre ting Fing'rs har lavet. Virkelig et lækkert mærke. Har dog ikke haft dem på neglene i så lang tid endnu så kan desværre ikke sige noget om hvor lang tid de holder på neglene. Jeg har indtil videre haft dem på i en dag og de er ligeså flotte som da jeg tog dem på. Kan varmt anbefales!
Julie, 14 årJeg valgte at prøve lidt af hvert. Jeg prøvede lidt fra Lace Up og Love Me. Inde i pakken er der en lille seddel med forklaring på hvordan man skal bruge dem. I den står der noget om at man skal bruge vand, hvilket jeg hurtigt bestemte mig for ikke at gøre, da det ikke rigtig virkede. I stedet skal man bare putte dem på som var det klistermærker! Efter jeg ændrede taktik gik det rigtig godt med at sætte dem på. Jeg synes udvalget er godt. Jeg kan bedst lide Lace Up og Pretty Wild. Som 14-årig kommer jeg nok desværre ikke til at få brugt dem med bla. en puddel, sushi og en cykel. Jeg har ikke noget imod dem. Jeg syntes faktisk de er fine. Men jeg har på fornemmelsen at de er mere for de mindre. Jeg kan personligt bedst lide simple ting, derfor kan jeg rigtig godt lide Lace Up. Måske man kunne lave en simpel udgave med f.eks. de basic ting som streger, cirkler osv. Jeg får sjældent købt negle ting til mig selv. Men hvis jeg fik taget mig sammen ville jeg helt klart købe en. Altså en af de simple. Men jeg er hundred på at min kusine ville være helt vild med dem. Så hende ville jeg helt klart købe dem til! Kort sagt er det egentlig supernemt og rigtig fint når man skal have lavet negle (og som mig ikke er specielt god til det!). Derfor kan jeg helt klart anbefale dem! I alt giver jeg 3,5 ud af 5 stjerner!
Julie, 15 årDet er nogle rigtig gode nail stickers. De er nemme at holde styr på, sætte på og tage af arket. Man kan gøre alt med dem… Jeg har f. eks. klippet i dem for at tilpasse dem til mine negle. Man skal selvfølgelig lige vænne sig til dem og nu har jeg haft dem på i en uge og det er nu som om jeg har helt normal neglelak på. Det er rigtigt at overlakken gør at de holder længere. Der var mange forskellige slags og det var så lidt nemmere at vælge dem man ville have på. Jeg ville sagtens kunne købe de her nailstickers til en veninde eller min søster fordi alle dem der har set dem synes de var pæne og ville gerne selv prøve dem. Jeg ville give dem en 4’er fordi de er meget gode og nemme at tage på men samtidig så gik der også lidt tid at få dem til at sidde helt fast på neglen og så også lige så snart at man har sat dem på neglen kan man ikke tage dem af og sætte dem et andet sted hvis man fortrød.
Emma, 14 årFing'rs negle-stickers er lette at sætte på neglene, dog kan varianten Lace up godt være lidt besværlig. Alle andre er lette at sætte på neglene. Jeg synes, at der er et godt udvalg af negle-stickers, der er til næsten alle personligheder. Jeg ville købe "klistermærkerne" til min veninde, hvis jeg så dem i en butik. Jeg tror, hun ville blive rigtigt glad for dem, ligesom de fleste andre piger. Jeg giver "klistermærkerne" 4½ ud af 5 stjerner, da de er lidt svære at fjerne fra neglen. Jeg synes, at negle-klistermærkerne er en rigtigt god gave til en veninde, eller til en selv, hvis man gerne vil forkæle deres negle. Jeg ser frem til at prøve andre varianter af "klistermærkerne". Jeg prøvede varianten Lace up, og de var super fine. Mine negle var flotte i et godt stykke tid, indtil neglelakken begyndte at skalle af. Klistermærkerne blev på neglen, selv da neglelakken begyndte at skalle af. Jeg prøvede også Love Me på min lillesøster, og de sad også super fint på neglen. Love Me var en hel del nemmere at putte på neglen end Lace Up. Alt i alt synes jeg at negle-stickers er en fantastisk opfindelse, som jeg vil bruge meget i fremtiden. Jeg kan godt love, man får at vide, at man har flotte negle, det gjorde jeg i hvert fald.
Nanna, 14 årFing'rs negle-stickers er nemmere at sætte på, end jeg først lige troede. Først tænkte jeg, at det var det samme som alle de andre stickers der findes, men det var nemmere, fordi de slap bagkortet nemt. De kunne også godt sættes på neglen, selvom den var våd, hvilket jeg synes var dejligt, fordi så skulle man ikke vente i så lang tid. Jeg synes, at der er et bredt udvalg, så der er noget for enhver smag. Jeg kunne personligt bedst lide Love Me, fordi den er meget enkel og sød. Jeg kan også godt lidt, når der er mange forskellige valgmuligheder og at man kan bruge sin kreativitet. Jeg kunne godt finde på at købe Fing'rs negle-stickers til min veninde, fordi det er en super god gave, og hun elsker at lave negle. Hun har også været med til at lave neglene i dag, fordi hun gerne ville prøve at bruge dem. Jeg giver dem 4,5 stjerner, fordi de er rigtig gode og nemme at bruge, men Lace Up er ikke brede nok til vores negle. Min veninde har endda nogle smalle negle og der passede de heller ikke til. Jeg synes at Fing'rs negle stickers er gode og sjove at eksperimentere med, fordi man kan bruge en masse timer og kreativitet på det, da der er en masse muligheder.
Mathilde, 14 årJeg har anmeldt disse mega seje Fing'rs negle-stickers! Jeg syntes de er mega flotte, unikke og bare virkelig seje! Der er en masse forskellige cool negle-stickers at vælge i mellem! De er desuden VIRKELIG nemme at sætte på neglen! Udvalget af de forskellige stickers er virkelig godt, der er en masse at vælge imellem, og de alle er helt unikke og flotte. Fing'rs negle-stickers er sat på ønskelisten til fødselsdag mm.! Kan 100% anbefale dem! Nu bider jeg negle til hverdag, og har fået grimme korte negle af at bide negle, men efter man har taget en flot neglelak på, stickers ovenpå og en top coat, som får det til at holde bedre, så har jeg helt glemt det, for ville ikke ødelægge mine flotte negle! Så det har virkelig hjulpet mig! Alle de stickers der er, kan bruges på alle negletyper, hvilket er SÅ Nice! De er SÅ FLOTTE på ens negle, og det tiltaler en helt vildt ved første øjekast! Man kan slet ikke lade være med at kigge på neglene, for det gør dem helt unikke med alle de flotte negle-stickers! Jeg giver 5 stjerner.
Ida, 13 årFing´rs negle-stickers var nemme at sætte på neglene, de fungerede lidt som almindelige klistermærker, og de var meget nemmere, end dem jeg havde sidst. Jeg kan rigtig godt lide udvalget af stickers. Mine favoritter er nok Pretty wild og Lace up, da de dækker det meste af neglene. Desværre synes jeg at Lace up klistermærkerne er lidt for smalle. Jeg kunne helt sikkert godt finde på at købe negle-stickers. Når jeg skal til noget, synes jeg, at det ser fint ud med stickers på neglene. Jeg giver Fing´rs negle-stickers 4 stjerner. Det der trækker lidt ned, er at Lace up er lidt for smalle. Jeg synes Fing´rs negle-stickers er nemme at bruge, og de ser virkelig fine ud på neglene.
Nicoline, 17 årJeg synes de var nemme at sætte på neglene, og de have en fin størrelse til neglen. Jeg synes det er et fint udvalg, men jeg synes at der skulle have været nogle forskellige af pretty wild leopard design, så der havde været størrelses forskel i pletterne. Jeg kunne helt sikkert overveje at købe nogle negle-stickers til min bedste veninde og jeg, da vi begge er vilde med neglelak og andre former for stickers til neglene. Jeg vil give Fing'rs 4 ud af 5 stjerner, da jeg godt kunne have tænkt mig forskellige størrelser af pletter. Havde de været forskellige, så havde de fået 5 ud af 5 stjerner. Jeg kan rigtig godt lide negle-stickers, da de ikke skal tørre, og de ikke tager lige så lang tid som neglelak, så disse er klart nogle jeg ville købe og bruge, jeg synes de holder godt og er nemme at påføre.
Nanna, 19 årJeg synes negle-strickers var nemme at sætte på fra Love ME og Pretty Wild med print. Det er smart hvis man sætter det forkert på, kan man tage det forsigtig af igen. Jeg prøvede at sætte nogle på fra Lace Up. Da jeg tog det at papiret gik det i stykker. Så det kræver øvelse. Men ville råde folk, som har korte negle, at de skal bruge en pincet til at tag klistermærke af med. Jeg synes de var mega nice. Det er smart der er til både lange og korte negle. Udvalget er til alle aldre. Mine personlige favoritter Pretty Wild og Lace Up. Jeg synes Lace Up, Pretty Wild er vildt flotte, men Lace Up den med sorte blomster, var svær at få af papiret, uden den gik i stykker. Så jeg ville klart anbefale Pretty Wild, Love Me og Travel Junkie til mine veninder. På en skala fra 1-5 vil jeg give en 4, den får ikke en 5, fordi den ene var svær at arbejde med. Jeg synes det har været sjovt at lege med negle-sticke. Det har været svært at vælge dekorationen. Negle-stickers er smarte, hvis man sætter den forkert på, kan man tage den forsigtig af igen, uden den går i stykker. Negle-stickers holder virkelig godt. Jeg synes negle-stickers var svær at få af igen. Derfor ville jeg anbefale man skal bruge en neglefil til at slibe det af neglen igen.
Sara, 14 årFing'rs tilbyder negle-stickers til enhver smag. Der er Pretty Wild til den lidt vilde, Travel Junkie til den lidt skæve og rejseglade type, Lace Up til den stilfulde og til sidst Love Me til den mere pigede type. Fing'rs negle-stickers er rigtigt nemme at sætte på. Jeg prøvede første gang at sætte dem på et lag glat lak, og det var ikke sværere end at sætte et almindeligt klistermærke på et stykke papir. Derefter prøvede jeg at lægge dem på en glimmerlak, der var lidt mere ru i overfladen, også dette gik helt uden problemer. Jeg kunne helt sikkert finde på at købe Fing'rs negle-stickers enten til mig selv eller som gave til en veninde. Fing'rs negle-stickers er en rigtig god og nem vej til flotte negle. De er som sagt nemme at sætte på og kan tilpasses neglen med en fil, hvis det er nødvendigt. De ligger naturligt på lakken, og når man først har lagt en top coat eller en klar lak henover, lægger man heller ikke mærke til højde forskelle. Jeg har ikke noget negativt at sige om Fing'rs negle-stickers, så derfor kan jeg ikke se, hvorfor jeg skulle give dem andet end 5 ud af 5 stjerner.
Nicoline, 14 årFing'rs negle-stickers, synes jeg, var lette at sætte på neglene. De satte sig hurtigt fast, men man havde også lige en chance for at få dem helt ordentligt på plads. Det var et fint udvalg af stickers. Jeg kan specielt godt lide dem, hvor de var nogle ting fra andre lande. Men ellers var selve udvalget rigtig godt. Der var mange forskellige, så de kan passe til ens outfit. Ja, jeg kunne godt tænke mig at købe negle-stickers. Jeg synes at det har vært en rigtig positiv oplevelse, og da jeg ikke er så kreativ, er de meget smarte at sætte på. Så ens negle er lidt mere anderledes end bare en enkel farve. Jeg vil give Fing'rs negle-stickers 5/5 stjerner, da jeg synes, at de var meget lette at arbejde med og det var nogle flotte motiver de havde. Fing'rs negle-stickers er et smart koncept, som gør det let at få finere negle. Det er let og hurtigt at bruge. Det holder også rigtig godt. Jeg har haft god oplevelse efter at jeg har brugt Fing'rs negle-stickers og jeg kommer helt sikkert til at bruge dem i fremtiden.
Nikita, 15 årJeg synes at de har været nemme at påføre, jeg har brugt en pincet til at sætte dem på med så man ikke rører for meget ved dem inden de bliver sat på. Udvalget af negle-stickersne er super fint, der er lidt af hvert til hver sin stil. Jeg kunne i hvert fald godt finde på at købe dem igen, fordi man ikke behøver andet en neglelak og så lige nogle stickers på og så er ens negle super fine og festlige. De vil også være super gode som en lille veninde gave. Jeg synes at de er holdbare. De stickers jeg ellers har prøvet har ofte kun hold 1-2 dage inden de begyndte at falde af og se grimme ud, det første hold skiftede jeg efter 3 dage bare for at prøve et få nogle andre på men man kunne ikke se at de havde været på neglene i 3 dage, de var nemlig stadig helt fine. Jeg giver negle-stickersne 4 ud 5 stjerner fordi jeg syntes at de er super fede, og de er nemme at sætte på, men syntes dog at de er lidt svære at få af igen.
Sara, 13 årJeg synes fing´rs negle stickers er gode. De er utroligt nemme at påsætte, de holder længe med en top coat og så er de mega seje. Da Fing´rs negle stickers er alle pengene værd ville jeg selv købe dem med garanti, de er derudover i mange fede varianter. Jeg kan godt lide at de pynter og laver et mønster som jeg blandt andet ikke selv kan lave. Jeg vil rigtig gerne give Fing´rs negle stickers 5 ud af 5 fordi de er så gode på mange punkter.
Nicoline, 14 årFing'rs neglestickers er rigtig dejlig nemme at påføre og nemme at få af pakken. Udvalget af klistermærkerne er fine - men der kunne dog komme lidt flere. Måske nogle årstidsklistermærker? Jeg kunne helt klart godt finde på at købe nogle til en veninde og mig, det ville være en super julegave! Det er altid lækkert med nogle klistermærker - det kan man altid bruge. Jeg vil give Fing'rs neglestickers 4/5 stjerner - fordi de er rigtig gode at påføre og holder i lang tid. Jeg gik dog i bad dagen efter jeg påførte klistermærkerne, der røg der et lille klistermærke af. I alt med mine egne ord, synes jeg Fing'rs neglestickers er super gode - jeg er positivt overrasket!
Amalie, 16 årFing'rs Negle-Stickers var ikke helt lette at få på. Hvis man kom til at ramme sin negl med stickers, så sad den fast og man kunne ikke fjerne den fra neglen, uden at den ville tage noget neglelak med. Hvis man har en pincet, så er de lette at få på neglen, uden at den sidder dumt. Jeg synes at der var et godt udvalg af stickers. Der var til at lave sjove negle, nogle til hverdagen og så til pænt brug, hvis man skal noget helt særligt. Jeg kunne godt finde på at købe nogle Stickers til mig selv og mine veninder, det er super hyggeligt at lave til en rigtig tøseaften, eller hvis man bare keder sig. Jeg ville give Fing'rs negle-stickers 5 stjerner, fordi de holder sig så godt, jeg har haft mine stickers på i flere dage, uden der er sket noget med dem. Jeg synes at Fing'rs negle-stickers er en genial opfindelse. Stickers holder sig rigtig godt, de falder overhoved ikke af, efter der er gået en dag, og de er rimelige lette at få på neglene, hvis man har en pincet.
Sofie, 15 årFing'rs negle-stickers er meget nemme at sætte på neglene, og de klistrer godt fast og falder ikke af. Jeg synes at udvalget af negle-stickers er rigtig godt. Der er en negle-sticker til hver en anledning. Jeg kunne helt sikkert tænke mig at købe nogle flere negle-stickers til både mig selv og mine bedste veninder. På en skala fra 1-5 vil jeg give negle-stickerne 4-4,5 stjerner. Jeg synes at negle-stickerne er smukke, seje og nemme at montere - og samtidig holder godt. De passer også til alle slags negle - store som små.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste