Skønhed

Reklame: Vi Unge-læsere anmelder Forever Lip Shine fra GOSH COPENHAGEN

Af Reklame 25. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du et nyt og lækkert produkt til læberne? Læs her, hvad Vi Unges læsere synes om Forever Lip Shine fra GOSH COPENHAGEN. Måske er det noget for dig?

Hvis du mangler lidt til at pifte dit hverdags- eller festlook op med, så kunne Forever Lip Shine fra GOSH COPENHAGEN altså være et meget godt bud til dig. Den findes i 10 fine farver, og det er en ”Twist up” pen med en dejlig og cremet konsistens, der får dine læber til at føles bløde og fugtede.

Vi har fået 24 Vi Unge-læsere til at teste Forever Lip Shine i farven "Sweet Moments", og du kan læse pigernes anmeldelse af produktet fra GOSH COPENHAGEN i galleriet herunder!

Reklame:ViUnge-læsereanmelderForeverLipShinefraGOSHCOPENHAGEN

Emma, 15 årStiften har en meget blød konsistens, så mine læber bliver ligeledes også bløde af at bruge den. Farven er meget naturlig, så den kan bruges til alle lejligheder. Det er helt sikkert en farve alle ville kunne bære, da den ikke er så voldsom, så jeg kunne helt klart overveje at købe den igen, når jeg engang løber tør. Min vurdering af Forever Lip Shine er på en 4. Den fungerede godt, og er let at have med på farten. Dog skal farven genopfriskes i løbet af dagen, men alt i alt er jeg godt tilfreds med den.
Privat
Frida, 13 årEfter at have brugt denne lækre lip pencil må jeg sige at den føles rigtig, dejlig blød på mine læber. Den har en meget fugtig konsistens, så den ikke tørrer dine læber ud. Farven er fantastisk flot. Den brune/nude farve er rigtig pæn og er meget hverdagsagtig og basic, men også god til fest. Jeg kunne 100% finde på at købe den selv. Den er virkelig god! Jeg ville give den fire stjerner, fordi at den er god sammen med næsten alt tøj og farven var lige mig og så ligger den til en god pris i forhold til det fantastiske produkt. Nu har jeg jo næsten allerede beskrevet det, men hvis jeg skulle skrive fire ord, ville de være : God holdbarhed, Godt farveudvalg, Virkelig god pris og til sidst, at GOSH har så mange standere i hele Danmark, så den er nem at få fat i.
Privat
Katrina, 15 år Mine læber føles bløde og jeg føler ikke at produktet kager rundt. Mit førstehåndsindtryk af farven var at den ikke klædte mig så godt. Jeg følte, at farven var meget lysere end min naturlige læbefarve, så det så en lille smule mærkeligt ud. Men efter jeg har fået brugt produktet mere, så kan jeg bedre lide farven. Jeg kan godt lide at farven er ret diskret, men at ens læber stadig skinner. Produktet vil jeg give 4 stjerner, fordi jeg rigtigt godt kan lide produktets koncept. Forever Lip Shine fungerer godt, fordi produktets konsistens er god og den er let at påføre. Jeg kan også godt lide det med at man skal skrue den op, så man ikke skal til at spidse den. Så alt i alt synes jeg det er et rigtig godt produkt, som jeg godt kunne tænke mig at prøve flere farver fra.
Privat
Kinga, 16 årForever Lip Shine er perfekt til hverdags make-up, mest når man vil have et naturligt look. Den passer godt med lidt mascara og naturligt tegnet op bryn. Farven kommer fra nude-serien. Den bliver på læberne i et par timer, så man skal ikke bekymre sig om at den vil gå af som de fleste læbepomader, da den er tør i sit indhold. Selvom man har tørre læber, så kan man sagtens bruge den, det får bare til at se endnu mere naturligt ud! Jeg vil 100% give den til en af mine veninder i gave, da den både passer til alt og kan bruges alle steder f.eks. skole, arbejde og endda til en fest, hvis man vil gerne se naturligt ud. Jeg vil gerne anbefale den til alle. Jeg synes den er fantstisk. Jeg har aldrig synes godt om nude læbepomader og har heller ikke prøvet, men der jeg fik denne her ændrede jeg min mening. Jeg har den altid med i tasken lige meget hvad. Jeg synes at den også passer godt til de kvinder, som vil score en sød fyr. Alle fyr elsker naturlige, smukke kvinder, så det er bare det her produkt man burde bruge, hvis man kan li at have lidt make-up på. Jeg giver Forever Lip Shine 4,6 stjerner.
Privat
Kirstine, 14 årMine læber er vildt bløde, men ikke på den irriterende klistrede måde. Den holder mine læber flotte og fugtede i lang tid. Jeg elsker farven, fordi man kan bruge den i alle anledninger, da farven ikke er så voldsom. Den har passet fin til hverdagen, og til at have på i skole. En af mine veninder har prøvet den et par gange, og hun er vild med den. Jeg vil nok give den 4 ud af fem stjerner. Den har en skøn farve, som jeg rigtig godt kan lide, og den dufter vildt godt, og mine læber ser fantastiske ud. Den er nem og hurtigt at tage på, og det kræver ikke meget erfaring indenfor makeup at bruge den. Den er god til at have med på farten, og holder mine læber flotte og skinnende i lang tid af gangen. Det er helt sikkert et produkt, jeg vil fortsætte med at bruge. Og det er en super erstatning til en læbepomade.
Privat
Lena, 18 årJeg har testet Forever Lip Shine i en uge, og følelsen af når man har den på er lækker og blød, uden at den føles fedtet. Farven er perfekt til både fest og hverdag, da den er mild og neutral. Jeg kunne helt klart finde på at købe dette produkt, som en gave til min veninde eller bare som forkælelse til mig selv. Den får 4 stjerner ud af 5, da den ikke holder super længe, hvis man tager noget at drikke skal man ikke forvente at den forbliver på læberne, men så er det godt man sagtens kan have den med i lommen. Det jeg elsker ved produktet er farven! Den er mild og neutral, men stadig med et flot og dæmpet shine, som giver noget glamour til hverdagen og festen. Derudover er det utrolig rart at den er blød og let at have på læberne, hvorimod læbestift kan føles en smule tung at have på.
Privat
Lærke, 17 årForever Lip Shine fra GOSH COPENHAGEN har for mit vedkommende den perfekte farve. Den er meget neutral i det, men samtidig giver den stadig lige det ekstra ’shine’ til dine læber. Den føles rar at have på, ikke klistret ligesom en lipgloss, og den er super nem at lægge på (og jeg er en hat til sådan noget, så det siger meget om den). Man skal dog huske at lægge lidt på en gang i mellem, da den ikke holder hel dag, men det er også det eneste der er med den. Jeg vil klart anbefale den til andre, og ender helt sikkert med at købe den til mig selv. Jeg vil klart give 4,5 stjerner.
Privat
Mie, 13 årNår jeg har den på læberne, føles det som om jeg har en læbepomade på, den er hverken klistret eller tør på nogen måde. Hvilket jeg synes er rart da jeg ikke er så meget til, når en læbestift kan mærkes på læberne. Farven er lige mig!!! Den er ikke helt vildt farvestrålende, og samtidig ikke for nude. Nu har jeg selv ret mange nude farver, og alle ligner hinanden. Men farven skiller sig ud fra alle mine andre læbestifter. Både mig og min veninde er makeup-Lovers på højeste plan, og jeg tror at hun ville elske den, for vi har begge samme smag, inden for makeup. Og så er den hellere ikke så dyr, så den ville man sagtens kunne give i julegave og fødselsdagsgave. Det må blive 4,5 stjerner, fordi at det er et så fantastisk produkt. Men grunden til den lige ryger en halv ned er på grund af, at jeg allerede har brugt halvdelen den her uge, men jeg har så også brugt den 24 timer i døgnet. Jeg kan rigtig godt lide den, den har holdt mens jeg både har spist og drukket. Jeg har haft den med i min skoletaske 24/7, fordi jeg bare elsker farven og holdbarheden. Og så har den også verdens sødeste og nemmeste indpakning, den har en lille spids ende der gør det nemt og påføre.
Privat
Pernille, 22 årJeg blev meget positiv overrasket og begejstret for denne Forever Lip Shine. Da jeg først så den Forever Lip Shine som jeg skulle prøve, var jeg bekymret for at farven ville være en brun chokolade agtig farve, men det er den overhovedet ikke. Det er en meget flot nude farve, som ser meget naturlig ud når man får den på. Når jeg har den på føles mine læber rigtig bløde. Lige når man putter den på læberne kan den føles lidt klistret, men det er kun indtil man lige "gnider" læberne sammen, ellers føles den meget let og man mærker ikke rigtig at man har den på læberne. Den dufter FANTASTISK! Den dufter lidt af en blanding af chokofanter og Kinderæg! Jeg ville klart købe flere af dem til mig selv, i nogle forskellige farver, og jeg kunne i hvertfald også sagtens finde på at købe den til en af mine søstre eller en veninde. Og jeg vil helt klart anbefale Forever Lip Shine til andre. På en skala fra 1-5 ville jeg give den 5, fordi jeg synes den er dejlig let at have på og så er det en rigtig flot farve.
Privat
Sandra, 15 årDet er en læbestift som er let at påføre grundet dens lille og spidse form, så man kan rigtig tegne sine læber op. Læbestiften har en cremet konsistens og er meget fugtgivende, hvilket gør den behagelig at have på. Man skal heller ikke være bange for at læbestiften glider af, da den stadig sætter sig godt på læberne. Altså læbestiften indeholder alt det jeg leder efter i en læbestift. Læbestiften er fugtgivende, sætter sig godt på læberne. Læbestiften irriterer ikke mine læber eller får dem til at skalle, så den er meget behagelig at have på. Læbestiften holder i rimelig lang tid, men selvfølgelig skal produktet påføres en gang imellem på en dag. Farven 002 Sweet Moments er den perfekte hverdags nude farve. Farven ser meget naturlig ud, men giver stadig et hint af noget, og da jeg er meget glad for “No make-up” make-up, passer det fantastisk. Farven går også med en masse andre looks, og passer næsten til alt. Jeg er fuldstændig forelsket i farven. Prisen er heller ikke helt gal, så jeg skal da helt klart udforske alle de andre farver, som GOSH tilbyder. Forever Lip Shine kunne også være en god venindegave, da jeg er sikker på at Forever Lip Shine, og især farven 002 Sweet Moments vil falde i god jord hos de fleste piger. Altså alt i alt er jeg godt tilfreds med læbestiften, og jeg vil faktisk give den 4 ud af 5. Forever Lip Shine kommer ikke helt op på en 5’er da jeg skulle påføre den engang imellem på en dag, men det er så nok også det eneste.
Privat
Sofie, 13 årJeg synes, at Forever Lip Shine er rigtig god og behagelig have på. Den giver bløde læber, og de holder sig friske hele dagen. Jeg synes farven er perfekt til hverdag, og jeg ville klart bruge den hver dag som en del af min hverdags makeup. Jeg vil klart anbefale andre at købe Forever Lip Shine, og jeg vil også selv købe den igen, da den har en super flot naturlig farve. Jeg giver Forever Lip Shine 5 stjerner, da den både er rigtig god for læberne og er super god til hverdag.
Privat
Solveig, 14 årMine læber føles bløde og lækre når jeg bruger Forever Lip Shine. Farven er rigtig god synes jeg, den er meget nude og det gør at den passer til et ethvert outfit. Jeg har selv rigtig mange ting til mine læber lige nu så jeg ville nok ikke købe den til mig selv, men det ville bestemt være en rigtig god gave. Jeg giver den 4 stjerner ud af 5 stjerner. Forever Lip Shine får mine læber til at se større og mere fyldige ud, det kan jeg rigtig godt lide. Den er nem at tage på og ens læber bliver rigtig bløde af den, jeg er meget glad for den. Det eneste kritik jeg vil give den er duften, den er bare lidt for kvalm og sød, men det er der sikkert mange der kan lide.
Privat
Sophie, 12 årMine læber føles vildt bløde og fyldige, ikke klistret overhovedet. Forever Lip Shine fra GOSH er totalt behagelig at have på! Farven er sindssyg smuk! Jeg blev virkeligt positivt overrasket da jeg tog den på. Den er super flot og naturlig, på samme tid med at den har det her virkeligt smukke skær. Og så skinner den jo, og det er bare vildt flot! Forever Lip Shine fra GOSH ville være en virkeligt god gaveidé. Den kunne godt bruges som en hyggelig gave ide til venner og familie. Så den ville jeg klart give til venner og familie. Hvis jeg skulle give den stjerner fra 1-5 ville jeg nok give den 4, fordi at den bare er så sindssyg flot på læberne, og har den her behagelig konsistens. Har kun fået positive kommentarer om den. Jeg synes alt i alt bare, at Forever Lip Shine er et fantastisk produkt! Den har den flotteste farve "Sweet Moments", og så ligger den virkeligt godt på læberne, og føles behagelig. Jeg vil klart anbefale Forever Lip Shine fra GOSH!
Privat
Amalie, 15 årNår jeg bruger Forever Lip Shine, føles det som om at mine læber er i himlen. De bliver mega dejlig bløde og fugtige, som om at jeg har taget en læbepomade på og det er bare et kæmpe plus, og så er det en læbepomade med farve og det er jeg helt vild med. Da jeg først så farven syntes jeg at den var lidt kedelig, men da jeg så prøvede den wow blev den bare lige 100 gange pænere. Farven er så naturlig og det er ikke en farve der springer i hovedet på folk, så alle kan gå med den. Jeg ville sagtens kunne købe den til mig selv eller min veninde. Jeg havde nok købt en til mig selv, og man kan sagtens købe den som gave til en veninde fordi at det er en farve som alle ville kunne gå med, så de behøver ikke at bytte den for de vil komme til at elske den. Jeg vil give den 5 stjerner, fordi at den har en lækker cremet konsistens og jeg elsker farven, den er bare fantastisk der er ikke noget negativt at sige om den. Forever Lip Shine er nok en af de bedste læbeprodukter jeg har haft, fordi at dens konsistens er virkelig lækker cremet, det er ikke en der klister læberne sammen. Den er virkelig god til at blødgøre læberne og det er en mega flot naturlig farve et kæmpe plus er at man kan få en masse forskellige farver af Forever Lip Shine.
Privat
Camilla, 20 årMine læber bliver meget bløde og dejlige! Farven er perfekt. Jeg ville gerne købe den både til mig selv og en veninde. Jeg ville give den 5 stjerner. Den er rigtig god til hverdag når man går i skole eller over at besøge kæreste, ens ven eller nogle fra familien. JEG ELSKER FOREVER LIP SHINE! Den kan klart anbefales.
Privat
Camilla, 15 årMine læber føles super bløde. Jeg synes at Forever Lip Shine er virkelig behagelig at have på læberne. Jeg synes at farven er virkelig køn. Farven er meget naturlig, så produktet kan både bruges til hverdag og fest. Jeg kunne bestemt finde på at købe den til mig selv eller en veninde. Er kun blevet positivt overrasket, og jeg tror at min bedste veninde vil elske den. Jeg vil give den 4,5 stjerner ud af 5. Jeg synes at Forever Lip Shine er helt fantastisk. Den er super lækker at have på læberne, farven er virkelig smuk og så synes jeg at den fungerer super fint. Jeg kan godt lide at farven er meget naturlig, så den kan bruges i alle anledninger.
Privat
Caroline, 15 årDa jeg modtog Forever Lip Shine, faldt jeg med det samme for den sarte lyserøde farve, som er smuk og kan bruges til alle årstider. Når man får den på læberne føles den overraskende cremet og den holder det meste af skoledagen. Den ligger meget naturligt på læberne, så du kan sagtens tage et ekstra lag på uden det virker for unaturligt. Selve læbestiften ville jeg uden tvivl kunne købe til enten min veninde eller mig selv, siden den jo ikke er overdrevet dyr og kan pifte et hvert look op. Den er også super nem at påføre, så du kan godt investere i Forever Lip Shine, selvom du er ny eller øvet inden for makeup! Det er også et kæmpe plus at der er meget produkt i, så du ikke løber tør efter en måned. Sådan noget er ret trist! På en skala fra 1 til 5, giver produktet 4 stjerner, fordi at produktet virker som det skal, og lever op til de fleste af mine krav. Grunden til at Forever Lip Shine ikke får 5 stjerner, er fordi jeg synes udseendet er en smule enkelt og lidt kedeligt til min egen smag. Men det er jo kun et lille minus! Alt i alt er jeg ret begejstret for produktet og har brugt den uafbrudt lige siden jeg modtog den.
Privat
Caroline, 14 årForever Lip Shine er sindssygt cremet og fugtgivende på dine læber, hvilket gør at du føler du har en almindelig læbepomade på. Farven er så flot til hverdag, en flot nude farve som hverken er for mørk eller for lys. Jeg kunne sagtens finde på at købe den både til mig selv og min bedste veninde, da den virkelig er lækker og ligger rigtig flot på læberne. Jeg giver Forever Lip Shine 5 stjerner da jeg virkelig synes den er perfekt til hverdag og er lækker på læberne. Jeg synes at Forever Lip Shine virkelig er et godt produkt. Den ligger virkelig godt på læberne og så holder den i sindssygt langtid. Den er vildt cremet og fugtgivende men den sætter sig alligevel uden at svømme rundt på læberne. Den er vildt nem at påføre og er pigmenteret. Et klart musthave for mig i min hverdag, perfekt shine som er der lige fra du putter den på og til den ikke er der mere, perfekt farve som hverken er for meget eller for lidt. Alt i alt et rigtig godt produkt som jeg klart skal have flere af.
Privat
Cathrine, 16 årJeg ELSKER Forever Lip Shine. Det er absolut min yndlings og det har den været siden jeg tog den på for første gang (nok omkring sådan ca. 5 min. efter jeg modtog den med posten). Nu er jeg ikke lige den største make-up tøs man kan finde, men lidt har man vel altid lyst til at gøre ud af sig selv. Jeg har i et stykke tid ledt efter en læbestift der ikke var for meget, nem at lægge og holder i lang tid, så man ikke skal rende og lægge et nyt lag hver 20. minut. Alt dette klarer Forever Lip Shine til perfektion. Den er nem at lægge på grund af spidsen, så man kan farver sine læber på en elegant måde uden at det kommer ud over det hele, selv en ny begynder ville kunne lægge den. Den er er også nem at fjerne hvis nu det skulle ske at du rammer ved siden af, det kan jo ske for alle selv de bedste. Mit gæt er at der er en grund til at den hedder Forever Lip Shine, den her holder jo rent faktisk i mere end små 20 min hvilket alt andet ellers ikke rigtigt gør, samt den også holder når du spiser og drikker. Det får dig til at føle at du ikke behøver at lægge et nyt lag læbestift hver 20. minut og det er en dejlig følelse. Specielt når du har en meget travl hverdag, er det rart at du kun behøver at lægge den en måske to gange på en dag. Det bringer mig videre til følelsen af den. Jeg lægger slet ikke mærke til at jeg har det på. Det er en dejlig let følelse af bære Forever Lip Shine. Jeg nævnte tidligere, at jeg havde ledt efter en læbestift, der ikke var for meget, og jeg tror jeg har fundet den. Farven af Forever Lip Shine 002 – SWEET MOMENTS, er perfekt hvis du gerne vil have følelsen af at du har gjort noget ud af dig selv, men stadig gerne vil holde det neutralt. Forever Lip Shine er helt klart et produkt jeg vil anbefale folk at købe og ville også købe en til min bedste veninde, selvfølgelig i en farve der komplimenterer hende, og jeg skal også have set på at få anskaffet mig et par Forever Lip Shine mere i andre farver til eget brug. Jeg giver Forever Lip Shine 5 ud af 5 fordi jeg synes den er alt hvad jeg har brug for. Forever Lip Shine er en fantastisk god læbestift. Den holder godt, nem at lægge, hurtig og nem at fjerne hvis du nu skulle ramme ved siden af. Den er let at bære, som i at du ikke lægger mærke til at du har den på i forhold til andre hvor det føles som om at der bare er 47 lag og det føles tungt på dine læber. Hvis jeg skulle beskrive det med andre ord ville det nok være, når du er ude at shoppe og du finder de her mega fede jeans eller den her mega cute sweater som du bare må eje. Du går ind i butikken og ser med det samme at din størrelse er der, men bare for at være på den sikre side går du lige ind for at prøve det. Det sidder helt perfekt. Og når du så skal til at betale finder du ud af at der sørme også er rabat på dine jeans. Det er nok omkring den følelse Forever Lip Shine giver mig. Det lyder en smule overdrevet I know men det er bare sådan det er. Den sidder som når et par jeans giver dig en god bagdel!
Privat
Cecilie, 15 årForever Lip Shine føles behagelig på læberne, og den er dejlig let at lægge på. Jeg kan rigtig godt lide farven, da den er meget neutral, men med lidt glimmer i - Den kan derfor både bruges til hverdag og fest. Jeg kunne sagtens selv finde på at købe den som gave til en veninde eller til mig selv. Jeg giver Forever Lip Shine 4 stjerner.
Privat
Cecillia, 14 årNår jeg bruger Forever Lip Shine føles mine læber super bløde, jeg synes at det er ligsom at bruge en læbepomade så bløde synes jeg at de bliver. Jeg syntes at farven er rigtig passende og god til hverdag hvis man lige vil pifte sit look lidt op, og så er det godt at farven ikke er så kraftig. Jeg ville helt sikkert købe en til mig selv eller min bedste veninde fordi at den igen lige giver et lille pift til hverdags looket eller hvis man lige skal til fest eller fødselsdag. Jeg ville give den 4,5 stjerner hvis man kan sige det fordi efter min personlige smag ville jeg godt have haft lidt mere knald på farven men jeg kan klart anbefale det for det er et vildt godt produkt! Jeg syntes at Forever Lip Shine er et rigtig godt produkt fordi at det er lige hvad man mangler hvis man vil pifte sit look op og så giver det bare super bløde læber.
Privat
Elisabeth, 13 årMine løber føles dejligt bløde. Farven er lys brun/neutral men samtidig så sætter den lige et prik over i'et uden at overdrive med farve. Min bedste veninde elsker læbestifter og det er en farve som både mig og min veninde godt kan lide så ja det er en julegave ide. Det er sjældent jeg giver det højeste resultat... Men helt klart 5 stjerner! Jeg elsker duften den er meget sød i det og man bliver ikke træt af at dufte til den. Farven passer til stort set alt tøj fordi den er meget neutral. Jeg kan godt lide at spidsen på den er som en læbestift og meget tyk blød Lip liner der er behagelig at smøre på læberne.
Privat
Emilie, 19 årDet føles rart at havde den på læberne. Det føles som at havde læbepomade på. Jeg synes ikke farven er så flot. På billedet ser den mere lyserød ud. Men er heller ikke så meget for neutral farver. Hvis den var i en anden farve kunne jeg godt finde på at købe den til mig selv. Den får 3 stjerner fordi den er god at have på men er ikke helt vild med farven. Jeg synes at den vil være god som noget opstater makeup til unge piger som lige er begyndt at bruge makeup.
Privat
Camilla, 16 årNår man påfører Forever Lip Shine føles de meget bløde! Den er fantastisk nem at putte på ens læber, fordi den giver en fornemmelse af fugtighed og en let, ikke klistret, lip shine på sine læber. Det første der fangede min opmærksomhed omkring produktet var farven. Har aldrig været den store fan af for skrigende farver, eller nogle der bare slet ikke passer til min hudtone. Men denne farve, 002 Sweet Moments, passer helt som den skal! Den gør på ingen måde at min hud ser enten orange eller rød ud, og så elsker jeg at farven er en nude-farve. Jeg kunne godt tænke mig at købe produktet til min bedste veninde! Det ville klart være en god julegave, siden at hun heller aldrig har været vild med lip shines der gør ens læber klistrede og forsvinder efter to sekunder. Vi har selv kigget på de andre nuancer produktet kan fås i, og vi er stadig helt vilde efter at prøve de andre. Jeg ville give den 4 ud af 5. Jeg vælger ikke at give den 5 fordi jeg synes det er lidt ærgeligt at farven forsvinder en smule når man drikker noget kakao, sodavand, osv. Dog får den stadig de 4 stjerner fordi at den netop er nem at påføre igen, og passende at have nede i sin taske. Jeg er helt klart positivt overrasket over hvor god den faktisk var! Som sagt før er den dejlig nem at påføre, og har simpelthen en fantastisk duft af vanilje når man åbner den; hvilket mange produkter ikke har. Når man endelig så har haft den på en hel dag, blender farven sig naturligt omkring ens læber, uden at det ser dumt ud. Farven er meget naturligt sød, og helt klart blevet en del af mit look til skolen.
Privat

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste