Skønhed

Reklame: 5 gode grunde til at bruge negle-stickers fra Fing’rs

Af Reklame 20. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er vildt nemt at få smukke og seje negle med negle-stickers fra Fing’rs. Læs selv her!

Vi har fået en masse Vi Unge-læsere til at teste negle-stickers fra Fing’rs, og pigernes anmeldelser efterlader ingen tvivl: Der er altså rigtig mange gode grunde til at lave flot nail art med de seje negle-stickers. Vi har samlet de allerbedste grunde herunder:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. De er nemme at sætte på

Drop tanken om umulige stickers, der ikke vil sidde fast, eller som sætter sig mærkeligt på neglen. Negle-stickers fra Fing’rs er supernemme at bruge, selv om man ikke tidligere har været verdensmester i nail art.

- Da jeg prøvede Fing’rs negle-stickers, blev jeg meget overrasket! Jeg havde troet, at de var en smule vanskelige at sætte på, men de var overraskende virkelig nemme! Man tager dem først nemt af papiret, og derefter placerer man dem på sin negl. Jeg behøvede ikke at bruge en pincet til at sætte mine negle-stickers på. Jeg brugte bare mine fingre.

Anna, 14 år

2. De holder længe

Når man har brugt tid på at få de flotteste negle, vil man jo gerne have, at looket holder længe, og det gør negle-stickers fra Fing’rs.

- De stickers, jeg ellers har prøvet, har ofte kun holdt en-to dage, inden de begyndte at falde af og se grimme ud. Det første hold fra Fing’rs skiftede jeg efter tre dage bare for at prøve at få nogle andre på, men man kunne ikke se, at de havde været på neglene i tre dage, for de var nemlig stadig helt fine.

Nikita, 15 år

3. Der er et bredt udvalg af stickers

”Travel Junkie, ”Love Me”, ”Lace Up” og ”Pretty Wold” – der er fire forskellige varianter af de flotte stickers, og det giver et look til enhver anledning og stil.

- Jeg synes, at der er et godt udvalg af stickers. Der er til at lave sjove negle, nogle til hverdagen og så til pænt brug, hvis man skal noget helt særligt.

Amalie, 16 år

4. De er perfekte som en gave til din veninde

Negle-stickers fra Fing’rs kan købes i Bilka og Føtex og koster kun 29,95 kroner, så de er perfekte som en lille gave til din veninde eller måske et ønske til dig selv.

- Jeg synes, at negle-klistermærkerne er en rigtig god gave til en veninde eller til en selv, hvis man gerne vil forkæle sine negle.

Emma, 14 år

5. Du får de flotteste negle

Supernemme, holder længe, masser af valgmuligheder, nice gave – og selvfølgelig de fineste negle. What’s not to like?

- Nu bider jeg negle til hverdag og har fået grimme, korte negle af at bide negle, men efter man har taget en flot neglelak på, stickers ovenpå og en top coat, som får det til at holde bedre, så har jeg helt glemt det, for jeg vil ikke ødelægge mine flotte negle! Så negle-stickers har virkelig hjulpet mig! Alle de stickers, der er, kan bruges på alle negletyper, hvilket er SÅ nice! De er SÅ FLOTTE på ens negle, og de tiltaler en helt vildt ved første øjekast! Man kan slet ikke lade være med at kigge på neglene, for det gør dem helt unikke med alle de flotte negle-stickers!

Mathilde, 14 år

Vil du også rigtig gerne prøve negle-stickers fra Fing’rs efter at have læst de fem grunde? Så hop ind på den her konkurrence, hvor du kan vinde en megafed Fing’rs-pakke med stickers, kunstige negle, lim, neglefjerner og kunstige øjenvipper til en værdi af 1.000 kroner.

MestLæste