Skønhed

Redaktionens favorit-frisurer

Af Stine Nielsen 23. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilke frisurer er vi allermest vilde med her på Vi Unge-redaktionen? Her kan du se, hvordan vi elsker at sætte vores hår.

Det er superfedt, når man finder en frisure, som man virkelig kan lide. Her på redaktionen har vi fundet vores helt særlige favorit-frisurer, som man tit kan se os flashe i hverdagen.

Læs også: Stilgalleri: Det går redaktionen i

Mangler du lidt inspiration til, hvordan du kan sætte dit eget hår, eller er du bare nysgerrig efter at se, hvordan vi sætter vores? Så kig med i galleriet!

Redaktionensfavorit-frisurer

- En enkel sidefletning tager kun to minutter at lave, men alligevel er det en ret elegant frisure, der både passer til hverdag og fest! Hvis man har mod på det, kan man jo øve sig i at lave mere avancerede fletninger – men jeg plejer bare at holde mig til den helt klassiske!

Tjek også videoen: Lav en fransk sidefletning

- Jeg har aldrig været så god til at sætte mit hår, så jeg er vild med denne nemme frisure, hvor jeg bare laver en lille ”dut” af det øverste hår. Det er et fint men også et afslappet look, og det er jeg vild med!

- Jeg har som regel mit hår til at hænge, men når jeg har en dårlig hårdag, kan den altid reddes med denne her frisure! Jeg laver en sideskilning, og så snor jeg håret ned langs den side, hvor der er mest hår. Til sidst samler jeg håret i en lav ballerinaknude. Så nemt!

- Jeg har ALTID mit hår hængende, og det har jeg faktisk haft i mange år efterhånden. Nu har jeg bare vænnet mig til det, så det ville være helt underligt, hvis jeg pludselig skulle sætte det op. Jeg bruger bare saltvandsspray og hårolie til mine spidser – så det går ret hurtigt at sætte det om morgenen.

- Jeg elsker fletninger, og til hverdag har jeg næsten altid en vandfaldsfletning i den ene side. Det er supernemt at lave, og så giver det håret lidt ekstra karakter - mit hår bliver nemlig ellers nemt lidt fladt og kedeligt.

Tjek guiden: Sådan laver du en vandfaldsfletning

- Jeg har altid løst hår, for jeg synes, det klæder mit ansigt bedst, når det er indrammet af håret. Jeg har fået mit hår klippet i etager, og så giver jeg det tit lidt saltvandsspray for at give det ekstra fylde og struktur, da jeg har megaglat hår fra naturens side. Til daglig gør jeg faktisk ikke så meget ud af at sætte mit hår, men jeg bruger altid tid på at få mit pandehår til at sidde ordentligt.

- Jeg er ikke den store hjemmefrisør, og om morgenen er det altid mine lokker, der kommer i sidste række. Derfor har jeg altid mit hår i lette frisurer. En af mine yndlings er en høj hestehale, som får mig til at se frisk og lidt sporty ud på ingen tid, og som jeg nemt kan gøre lidt ekstra ud af ved for eksempel at sno en hårtot rundt om elastikken.

Læs også: Pimp din hestehale

Læs mere om

MegetMere