Skønhed

Pink 4-ever!

Af Cecilie Nees 16. juli 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Cecile har fundet 5 pink pigesager, som du bare skal se…

Pink er en skøn farve, for samtidig med at den er supertøset og fin, så er den også en rigtig fin makeup-farve om sommeren.

Cecilie har fundet fem lækre makeup-sager i den skønne farve. Tjek dem ud her.

Læs også: Sådan gør du: Selvbruner.
Åh, jeg elsker denne neonpink neglelak fra Barry M på Shop.dk. Tag den på tåneglene, hop i dine klipklappere - og du er sommerfin på no time!

 Jeg bruger en mineralsk rouge næsten hver dag. Det er dejligt med mineralsk makeup, da det ikke tilstopper hudens porer. Rougen her er fra Moyana Corigan og fås i to nuancer - Lollipop og Pumpkin Pie. Prisen er 139 kroner, og du kan få den på Nelly.com.


Pink øjenskygge lyder måske lidt crazy, men det kan faktisk være ret fint, hvis du har fået en smule farve i ansigtet og holder resten af din makeup neutral. Skyggen her er fra Nyx og koster 69 kroner på Nelly.com.

Tryl dine læbers naturlige pink nuance frem med denne smarte sag fra Smashbox til 155 kroner. Glossen indeholder hverken parabener eller parfume, men lækker blødgørende granatæblekerne og avocadoolie. Køb den på Smashbox.dk.

Læs også: Få en sund og naturlig glød!


Hvis du er i tvivl om, hvilken farve gloss du skal vælge, så gå efter en pink! Denne er fra Pierre René og koster 25 kroner på Nelly.com.

MegetMere