Skønhed

Ny viral trend: Det er hot at se kold ud

Maria Frederikke Munch Thorgaard 25. november 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Instagram (@haileybieber)
Det er koldt udenfor, men det hotteste makeuplook går under navnene 'Cold girl' og 'I’m cold'. Her er, hvad du skal vide.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I takt med at temperaturen falder udenfor, stiger antallet af views på Tiktok på et helt særligt makeuplook, der går under to navne, nemlig "Cold girl" og "I’m cold".

Som makeuplookets navne afslører, handler det om at se kold ud – altså som efter en god lang gåtur i frostvejr eller som efter et par ture ned ad pisterne på en skitur.

Vejen til at opnå looket, kræver lidt træning for ikke at komme til at se alt for rødmende ud, men fremgangsmåden er relativt enkel.

@jmdimov winter is coming❄️ ib @zoekimkenealy #makeup #wintermakeup #fypシ #fyp ♬ original sound - ci

Sådan får du looket:

  • Når du har din base i form af foundation, concealer og tilrettede bryn på plads, tager du en cremeblush og kører fra kind til kind – uden at løfte den, når du når til næseryggen. Altså tegner du en slags tretal, der ligger ned.
  • Så blender du cremeblushen ud og lægger en pudderblush ovenpå for at bløde looket lidt op og for at forsegle den cremeblushen.
  • Kør også pudderblushen op over tindingerne – igen skal du forestille dig, at du tegner et tretal – denne gang et opretstående et af slagsen.
  • Læg også gerne lidt highlighter i øjenkrogen og på næsetip og næseryg som prikken over i’et på dit frostbidte-look.

Voila – et stk. ’Cold girl’-look.

Artiklen blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste