Skønhed

Min mandag hos MAC

Af Cecilie 18. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jeg var til pressearrangement hos Mac i mandags, og det er altid et stort hit – nice jordbærsmoothies, søde mennesker og en masse lækre looks – lige til at blive inspireret af!

Ifølge Mac bliver er det et af disse fire makeuplooks, du skal satse på til efteråret:

Modernist
Gør din hud lækker hud med en god foundation, og fremhæv øjnene med masser af mascara på vipperne og måske en fed, lidt 60'er-agtig liner. Sæt prikken over i'et med en masse shine på kindben, øjenlåg eller læber.

Discotech
Dæk din hud godt, så du har et perfekt lærred til at være top-krea. Det er nemlig, hvad dette look handler om! Gør noget vildt med farverne på enten dine læber eller øjne.Tough-Love
Lav et lidt drenget, cool look i kølige nuancer med perfekte bryn og matte læber. Gå efter sorte øjne eller røde læber, og du har et ægte powerpige-look!
Amber-Gris
Her betyder "gris" grå - og den grålige farve er også et must i looket, hvor du, hvis du vil bruge farve, kan lægge den samme naturlige nuance, som klæder dig godt, på øjnene og på læberne med en sej effekt. Du kan også lægge en af sommerens pastelfarvede øjenskygger på øjnene og tone den med en grå.


Mit yndlingslook er klart "Modernist" - jeg elsker fokus på vipper og shiny kindben… Hvilket look kan du bedst lide?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste