makeup-trend_denne_mascara_har_taget_internettet_med_storm
Skønhed

Makeup-trend: Denne mascara har taget internettet med storm

Af Josephine Sjelhøj 16. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også altid på jagt efter den perfekte mascara? Så har internettet (måske) fundet den helt rigtige til dig.

Vi kender alle sammen det med at lede længe efter den helt rigtige mascara, som kan give masser af volumen, og som ikke smitter af på huden omkring øjnene.

Nu har internettet opdaget en hel ny mascara, der tilsyneladende opfylder alle vores makeup-drømme, og som kan blive din for kun 89,95 kr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ifølge internettets skønhedsguruer, og utallige brugere på Instagram og TikTok, er Maybellines nye Lash Sensational – Sky High Mascara den perfekte mascara uanset, hvad man leder efter.

LÆS OGSÅ: Makeup-tutorial: Se det seje concealer-hack, alle taler om

Den er især blevet rost for at give korte øjenvipper så meget længde, at man nærmest har svært ved at tro på det. Mascaraen er også blevet kaldt det ”perfekte” alternativ til lash extensions, som i øjeblikket er svært tilgængeligt på grund af coronarestriktioner.

Faktisk er Maybellines mascara blevet så stort et hit på internettet, at hashtagget #skyhighmascara har fået over 121,7 millioner visninger på TikTok på under 2 uger. Vildt!

LÆS OGSÅ: Her er makeup-trenden fra TikTok, alle taler om

Mascaraens formel er beriget med bambusekstrakt og fibre, som giver lange og fyldige vipper, samtidig med at den er skånsom overfor sensitive øjne. Den indeholder også en lang børste, som gør det nemmere at få fat i hver enkelt vippe.

Se, hvordan mascaraen kan forvandle vipperne i videoen herunder.

Læs mere om

MestLæste