Skønhed

Makeup-tips

Af 0 15. marts 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
* Brug ikke for meget makeup. Vær især opmærksom på, at du ikke tager for meget mørk eyeliner eller foundation på, og selv om du sikkert tror, at man

* Brug ikke for meget makeup. Vær især opmærksom på, at du ikke tager for meget mørk eyeliner eller foundation på, og selv om du sikkert tror, at man aldrig kan få for meget mascara på, passer det altså ikke helt - alt for meget mascara ser nemlig kunstigt ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

* Tag makeup på, som passer til situationen - hvis du skal i skoven med veninderne, behøver du ikke nær så meget makeup, som du gør, når du skal til fest. Husk også, at din makeup skal være lettere og lysere om dagen end om aftenen.

* Hvis du ikke er vant til at bruge makeup, er det vigtigt, at du lægger forsigtigt ud og ikke kaster dig ud i det helt store med både foundation, pudder, rouge, øjenskygge, mascara og læbestift, men måske holder dig til et enkelt product som mascara, lipgloss eller måske rouge.

* Frisk din makeup op i løbet af dagen med lidt ekstra pudder på næsen og lidt ny lipgloss, inden du skal på café med din veninde efter skole.

Læs mere om

MestLæste