Skønhed

Makeover på budget

Af Luise Gregersen 28. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Giv dig selv en billig makeover med vores budgetvenlige skønhedstips!

Har du brugt dine lommepenge på biografture og tøsehygge? Savner du lidt fornyelse på beautyfronten? Så skal du prøve vores nice og megabillige beautyråd.

Læs også: Mad mod bumser

Uanset om det er dit hår eller din makeuppung, der trænger til en makeover, så har vi de (næsten) gratis tips, der gør dig superskøn fra top til tå!

Makeoverbudget

Har du slidte og spaltede spidser, men absolut ingen penge at gå til frisøren for? Smut en tur forbi din lokale frisørskole, og bliv klippet af en elev. Det er vildt billigt, og der er altid en uddannet frisør, der tjekker, at eleven klipper dig ordentligt.
Hårkure kan godt være en dyr fornøjelse, men du kan faktisk DIY’e din egen hårmaske for kun et par kroner! Det eneste, du skal bruge, er en brun banan og en spiseskefuld flydende honning. Blend de to ingredienser, og put det i håndklædetørt hår. Skyl ud og vask håret som normalt efter ti minutter. Vupti, silkebløde og velduftende lokker for ingen penge!
Har det tidlige efterårsvejr gjort dine læber ru og sprukne? Bland lidt honning og sukker sammen, dyp spidsen af en frottévaskeklud i blandingen og gnub dine læber med det. Babybløde læber på den seriøst billige måde!
Laver din mor og far kaffe på en kaffemaskine eller i en stempelkande? Brug det brugte kaffegrums som en billig og effektiv bodyscrub under bruseren! Det strammer huden op og fjerner døde hudceller.
Highlightere kan godt være ret dyre, men vaseline er til gengæld så billig, at det næsten er gratis! Brug vaselinen lige under dine øjenbryn, øverst på dine kindben og på dine læber. Det er klart det beautyprodukt, du kan bruge på flest måder!
Det kan godt være svært at lægge neglelak lige pænt på højre og venstre hånd. Alliér dig med en god veninde og skiftes til at give hinanden neglelak på hænder og fødder. Det er tophyggeligt, og resultatet bliver pænere, end hvis du gjorde det selv.
Har du eller din mor en masse læbestiftrester, som I aldrig får brugt? Skrab resterne ned i en skål, stil den i mikroovnen i et minut, og bland de smeltede rester sammen. Hæld blandingen over i en lille krukke, og lad den køle af. Brug den afkølede masse som farvet læbepomade.
Har du kun en lille rest lipgloss tilbage i tuben? Giv den nyt liv ved at dryppe en dråbe pebermynteolie ned i flasken. Pebermynteolien stimulerer dine læber, så de ser større og mere fyldige ud.
Trænger din fedtede hud til lidt ekstra kærlighed? Pisk lidt flydende honning, citronsaft og fint salt sammen, og skrub dit ansigt blidt med blandingen. Blandingen er antibakteriel og helt økologisk. Nice!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste