Reklame

Lær din hud at kende

Reklame for NØIE 4. marts 2022
Din hud ændrer sig gennem hele livet, særligt i puberteten. Og det er helt naturligt. Men det kan være svært at finde op og ned på din egen hud, og hvad den har brug for. Heldigvis har NØIE specialiseret sig i at lave hudpleje, der er lavet specielt til dig og din hud. Vi guider dig til, hvordan du lærer din hud at kende, og hvordan du bedst muligt forbereder dig og kommer igennem en NØIE hudpleje-test.

Vi er kæmpe fans af NØIE, og det er heller ingen hemmelighed, at vi hos Vi Unge elsker tests. Men vi ved også, at det kan virke overvældende at udføre en så detaljeret test omkring sin hud. Når din hud ændrer sig, kan der være mange faktorer, der spiller ind, såsom hormoner, kost, søvn, vejret osv. Derfor har NØIE udviklet en hudtest. Det vil sige, at alle produkter bliver udvalgt og udviklet på baggrund af en grundig og personlig hudtest, der sikrer, at du får præcis den pleje, du har behov for. Endda med dit eget navn på emballagen.

FØR, UNDER, OG EFTER

Du har måske stiftet bekendtskab med urenheder, tør eller fedtet hud. Vores hud ændrer sig nemlig hele livet og især i puberteten. Vi får dagligt mange reklamer med informationer om gode hudpleje-brands, men hvad nytter det, hvis ikke det er skræddersyet til netop dine behov? Netop denne tanke, er hele grundideen bag NØIE.

I denne artikel guider vi dig til før, under, og efter testen, så du får udfyldt din test så nøjagtigt som muligt, eller blot lærer at aflæse din huds behov bedre.

Tag testen på NØIEs hjemmeside her og find ud af hvilke produkter der er skræddersyet til din hud.

Psst... Du kan få 10% rabat hos NØIE med rabatkoden*: VIUNGE

*Rabatkoden kan bruges én gang og ikke i forbindelse med andre rabatter. Koden gælder på noie.dk t.o.m d. 31.12.2022

Foto: PR

Før testen: Sådan forbereder du dig bedst

  • Fjern din makeup og vask dit ansigt, så din hud er helt ren. Et godt tidspunkt kan være efter et bad, eller når du lige er stået op om morgenen.
  • Find et spejl, hvor du kan se hele dit ansigt. Du skal kunne komme tæt på spejlet, for at kunne undersøge huden.
  • Sørg for, at der er god belysning. Hvis det er mørkt eller gult lys i rummet, vil farverne i dit ansigt fremstå anderledes end hvis der er dagslys eller hvidt lys.
  • Afsæt 10-15 minutter til selve testen og sæt dig godt til rette.

Det er vigtigt at huske på, at når du nærstuderer din hud, har du ofte kun fokus på, hvad du synes er problematisk ved din hud. Det er naturligt at have urenheder og problematiske områder. Og det er ikke hele dig, du ser, når du sidder og ”zoomer” ind på din hud
Foto: PR

Under testen: De ærlige svar

Testen er bygget op omkring tre dele: din profil, din hud og din livsstil. Hver del har herefter en række opfølgende spørgsmål.

Sådan definerer du, hvilken kategori din hud hører under

  • Urenheder og bumser:

Denne kategori er til dig, der døjer med større plamager af bumser og hudorme. Vi alle får en bums eller to i ny og næ, men denne kategori er til hvis det forårsager værre hudproblemer.

  • Kombineret hud (fedtet):

Denne kategori er til dig, der har tendens til at få en skinnende, næsten olielignende glans på overfladen i løbet af dagen, oftest i T-zonen (pande, næse og hage) og samtidig oplever tørhed på eksempelvis kinderne.

  • Normal hud:

Denne kategori er til dig, hvor din hud ikke er tør eller fedtet. Den ligger lige i mellem og du oplever måske, at du ikke har de helt store problemer, hvad angår brug af produkter.

  • Sensitiv hud:

Denne kategori er til dig, der har sart eller følsom hud. Det kan være, at du har oplevet produkter som svier eller skaber rødme efter brug, så er det nok et tegn på sensitiv hud.

  • Tør hud:

Denne kategori er til dig, hvis du oplever at din hud er stram eller irriteret, hvis du ikke bruger fugtighedscreme. Hvis huden ikke bliver plejet ud fra dette, kan den overproducere fedt og derved skabe tilstopninger.

  • Eksem:

Denne kategori er til dig, der har plamager af små knopper der klør eller er irriteret. Huden er som regel meget følsom og har tendens til rødme.

Læs mere om de fem forskellige hudtyper her og lære mere om hvilke hududfordringer, du kan opleve ved din hud her

Efter testen: husk tålmodigheden

Når du er færdig med testen, vises de anbefalede produkter tilpasset din hudprofil. Produkterne er skræddersyet din huds behov, men husk at det kræver tålmodighed og konsekvent pleje for at opnå vedvarende resultater på 30 dage.

Hvis du ikke opnår det ønskede resultat, er der hjælp at hente med NØIEs Skin Improvement Guarantee. Det betyder, at du kan ønske et nyt produkt eller få hele beløbet retur, hvis ikke du er tilfreds med din NØIE-oplevelse.

Du kan læse mere om deres politik i deres FAQ

Når du har modtaget dine nye produkter, kan vi godt forstå du ikke kan vente med at bruge dem. De flotte lyseblå produkter kommer i en shipping box, der har en QR-kode, som du kan scanne med kameraet på din telefon, som fører dig til en guide til, hvordan du netop bruger dine produkter. Hvis du har givet samtykke til, at NØIE må kontakte dig, vil du, en uge efter du har modtaget produkterne, få en opfølgende mail fra NØIE, hvor de vil høre, om alt er, som det skal være, så du kan føle dig tryg og stille opfølgende spørgsmål – sikke en service!

Se med i galleriet, hvor du kan se nogle af NØIEs produkter og en hudplejerutine i tre steps

Hudplejerutinei3stepsfraNØIE

Step 1 - Rens: Face Cleanser bruges hver aften til at fjerne alle dagligdagens spor af snavs, makeup og solcreme fra din hud. Brug den også efter behov om morgenen for at fjerne sved fra natten og bakterier fra dit sengetøj.
Foto: PR
Step 2 - Plej: Face Cream er en ansigtscreme, du kan bruge efter du har renset din hud. Porerne i huden åbner sig naturligt efter et renseprodukt, derfor er det vigtig at fugte og pleje din friske hud.
Foto: PR
Step 3 - Beskyttelse: Face Sunscreen er solfaktor-creme til din hud, som et sidste trin i din hverdagsrutine inden du skal ud ad døren. Selvom solen måske ikke er fremme, er det ligesom at tage varmt tøj på for at beskytte mod kulde, på samme måde har dit ansigt brug for at blive pakket ind, inden den bliver eksponeret for dagslys.
Foto: PR
Hvis du vil opgradere din hudplejerutine, har NØIE netop lanceret denne Face Serum som du kan bruge inden din ansigtscreme. En serum er med til at optimere effekten af din creme. En serum er et slags ekstra lag, som booster din nuværende rutine og får det maksimale ud af dine produkter. Du kan læse mere om deres nye Face Serum her.
Foto: PR

NØIE

NØIE laver hudpleje til dig og din huds specifikke behov. Alt du skal gøre er at tage deres hudtest. Dine svar bliver herfra kombineret med data fra mere end 150.000 andre hudplejebrugere og en dyb dermatologisk viden. Resultatet er, at 78% af deres brugere ser en forbedring efter bare 30 dage.

NØIE har Skin Improvement Guarantee og er danskproduceret. Der er ingen parfume eller farvestoffer i deres produkter og så er det 100% vegansk!