Skønhed

Karolines 5 bedste hårtips

Af Stine Bødker Nielsen 14. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det glansfulde, bølgende hår kommer ikke af sig selv – se her, hvad X Factor-stjernen Karoline gør for at få flotte lokker.

Vi misunder virkelig Karolines superflotte hår, hvordan bærer hun sig egentlig ad med at få det så pænt? Få hendes bedste hårtips lige her!

Læs også: Venindebog - Karoline fra X Factor

Vent med hårvask
- Jeg vasker kun håret hver tredje dag. Jo hurtigere du vasker hår igen, jo mere fedtet bliver det nemlig også. Håret har godt af at vente lidt, så bliver det stærkere. I stedet kan man sætte håret op i en knold, når man ikke har vasket det og så sørge for bare at vaske kroppen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Masser af fylde
- Jeg har nogle tricks, jeg bruger for at give håret mere fylde. Jeg kan ikke lide, hvis det bliver for glat. Man deler håret op i sektioner og touperer det. Det er bare at børste det nedad til en klump og spraye med hårspray. Så tager man et nyt lag og fortsætter. Til sidst reder man det øverste, så man ikke kan se, det er touperet. Man kan også samle håret i en knold bagefter, det giver en stor "puf" ovenover.

Bølger og krøller
- Hvis jeg gerne vil have bølger i håret, sætter jeg det op i en knold, efter jeg har været i bad om aftenen og sover med den. Når jeg så drejer mig lidt om natten, tager jeg elastikken ud, og så vågner jeg med bølger i håret.
Hvis jeg gerne vil have store krøller, bruger jeg ikke balsam. Så bliver mit hår stift i stedet for glat, og så kan man se mine naturlige krøller.

Hårkur i sauna
- Der er en svømmehal lige ved siden af, hvor jeg bor. Min mor og jeg går tit derover bare for at gå i sauna. Det er vildt godt at tage en dåse hårkur med i sauna og komme det i spidserne af håret og så bare lade det sidde i varmen. Så kan man gå ud og vaske det ud bagefter, og så er det glansfuldt og nemt at føntørre

Seje frisurer
- Min søster er rigtig god til at sætte mit hår, selv når jeg har en dårlig hårdag. For eksempel kan hun sætte et hårspænde stramt i siden, så det ligner man har sidecut. Hun kan også rulle mit pandehår pænt og lave en lidt "grim", pjusket hestehale eller knold. Jeg kan godt lide, når det ser lidt rodet ud, det skal ikke være for pænt. Det ser superflot ud, men det tager kun to minutter for hende at lave.

Læs også: 7 tips til et fyldigere hår

MestLæste