Skønhed

Jeg vil have langt hår!

Af Cecilie 20. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du også om at få længere hår? - Så er du ikke alene!

Jeg har længe følt, at mit hår aldrig blev længere - og hver gang jeg følte, at det var vokset lidt, trængte jeg til at få klippet spidser. Suk!

Men nu føler jeg faktisk langt om længe, at der er sket lidt, og at det er kommet over den der almindelige skulderlængde, jeg føler, jeg har haft i årevis, men mer' vil jo ha' mer', så nu har jeg besluttet mig for at prøve produkterne fra Trevor Sorbie, som er lavet specielt til langt hår, så mit hår forhåbentlig kan vokse sig endnu længere...

Læs også: Smukt hår, 1,2, 11!

Love is all you need...
Du har helt sikkert hørt det der med, at håret er dødt, når det vokset ud, men derfor skal længderne alligevel have fugt og lækkerier, hvis det skal holde sig så pænt som muligt og have mulighed for at sig langt. Håret, der er nede ved dine skuldre, er 2-3 år gammelt og har igennem årene været udsat for masser af skadelige ting som dit glattejerns høje temperaturer, sol, klorvand, forurening og måske hårfarve og mere eller mindre gode produkter. Longer Hair-serien fra Trevor Sorbie tilfører dit hår en masse fugt, som gør det blødt og lækkert, og samtidig slipper du for at have elektrisk hår, og som en ekstra bonus beskytter du også dit hår mod UV-stråling og skaderne fra dit glattejern, når du bruger produkterne. Produkterne koster fra 149 kroner, og du kan få oplyst nærmeste forhandler på 86 74 28 22.

Psst!
Der er faktisk også lige kommet en hårkur fra Lee Stafford, som netop skulle kunne få dit hår til at vokse hurtigere. "Hair Growth treatment" er navnet, og prisen er 120 kroner. Den ved, jeg ikke heeelt, om jeg hopper på - hvad tænker I?

MestLæste