Skønhed

Hvordan sætter jeg kunstige vipper på?

Af Cecilie Rosfort-Nees 8. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan være ret svært at tage kunstige vipper på – derfor har Cecilie spurgt en makeupartist, hvordan du skal gøre, hvis du vil gøre det helt perfekt!

1. Start med at tjekke, om de kunstige vipper passer til dine øjnes facon. Hvis vippen er bredere end dit øje, kan du klippe lidt af den med en lille saks.

2. Pres lidt øjenvippelim ud på håndryggen, og kør dine kunstige vipper igennem limen. Vent eventuelt et øjeblik eller pust lidt på limen, så den når at tørre lidt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

3. Sæt dine vipper fast så tæt på dine øjenvippers naturlige kant som muligt. Brug en pincet eller fingrene til at sætte vipperne fast.

Læs også: Få perfekte vipper!

4. Giv vipperne et tryk med fingrene i hver ende i 30-60 sekunder.

5. Det kan gøre resultatet ekstra naturligt, hvis du lægger mascara på de kunstige vipper. For at få de kunstige vipper og de naturlige vipper til at samle sig kan du trykke dem let sammen fra bagsiden, mens du lægger mascara.

I galleriet kan du læse om 10 mascara-tips, der gør en forskel!

10mascaratipsdergørenforskel

Hvis du vil have dine vipper til at bukke ekstra meget, så start med at bruge en vippebukker. Dine vipper får den fineste bue.
Læg et tyndt lag løs pudder hen over øjnene. Det kan både gøre dine vipper tykkere og få dem til at virke længere, når du har lagt mascaraen på.
Put mascara på de nederste vipper først!
Bagefter skal du lægge mascara på de øverste vipper. Lav en zigzag-bevægelse, når du påfører mascaraen, for så undgår du, at vipperne klistrer sammen, og på den måde får du mest muligt mascara på vipperne.
Læg eventuelt endnu et ekstra lag mascara, når det første lag er tørt, men vær lidt forsigtig, og læg ikke for mange lag - det kan få dine vipper til at klumpe sammen!
Brug en lille ren mascarabørste til at skille vipperne med, hvis du har fået for meget mascara på. (gør det gerne, før mascaraen tørrer helt).
Læg lidt pudder under dine nederste vipper, inden du tager mascara på for at undgå mascarapletter under øjnene. Fjern også de resterende sorte pletter med en vatpind.
Nogle makeupartister lægger først en mascara, der giver længde, og så én, der giver fylde. Prøv dig lidt frem og find ud af, hvad der fungerer bedst for dig.
Sørg for at få mascaraen helt ned til rødderne. Når mascaraen ligger tæt på rødderne, ser dine vipper superlange ud.
Red dine bryn med en ren mascarabørste, når du er færdig med mascaraen.

MestLæste