Skønhed

Hvilken frisure klæder din ansigtsform?

Af Cecilie Nees 3. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hjerteformet, trekantet, ovalt, aflangt eller rundt - hvilken ansigtsform har du? Læs med her og få tips til de frisurer, der passer bedst til din ansigtsform.

* Ovalt ansigt som Tyra Banks?
Hvis du har en oval ansigtsform, er du heldig - det meste klæder dig nemlig… Alle længder klæder dig, men hvorfor ikke blære dig med din harmoniske ansigtsform og samle håret bagpå eller få kort hår?

Læs også: Sådan får du lækkert hår.

* Aflangt ansigt som Gwyneth Paltrow?
Med et firkantet eller aflangt ansigt klæder kort eller mellemlangt hår dig rigtig flot. Få klippet noget skråt pandehår og nogle etager - og lad ikke dit hår blive meget længere end skuldrene…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

* Rundt ansigt som Drew Barrymore?
Hvis du er indehaver af en rund ansigtsform skal du prøve at tilføre dit hår så meget fylde som muligt - især øverst på hovedet for eksempel i form af en høj knold, som jo er super hot netop nu. Undgå lige pandehår og hår, der stopper ved kæben.

Læs også: Tips til en flot frisure.

* Hjerteformet ansigt som Britney Spears?
Hvis dit ansigt er hjerteformet, skal du lade håret gro - langt hår i flere længder klæder dig nemlig rigtig godt, det samme gør en skulderlang page. Pas til gengæld på med pandehår!

* Trekantet ansigt som Reese Witherspoon?
For at få dit ansigt til at syne mere harmonisk, skal du have dine kæber til at syne smallere, og din pande bredere. Kort hår kan hjælpe dig på rette vej, og det samme kan en frisure med mange etager.

MestLæste