Skønhed

Hold hjemme-wellnessdag med din BFF

Af Stine Kærsgaard 19. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er der noget mere skønt end at blive forkælet med spabad, lave ansigtsmasker og ordne negle? Hold en veninde-spadag, hvor I rigtig forkæler jer selv.

Det kan være ret så dyrt at tage på spaophold eller få lavet en professionel ansigtsbehandling. Men heldigvis kan du lave det hele selv til næsten ingen penge!

Læs også: Lav dine egne skønheds-produkter

I galleriet her får du en masse tips til, hvordan du og din veninde kan lave jeres helt egen spadag derhjemme:

Holdhjemme-wellnessdagmeddinBFF

I kan skabe den rette spa-stemning ved at sætte noget stille og beroligende musik på. Tænd en masse stearinlys, for eksempel duftelys, og sluk for alle skarpe lamper. Hvis I har nogle olier, der dufter godt, eller friske blomster, kan I også stille dem frem. Så er I godt på vej til den rette spa-stemning.
Foto: Shutterstock
En ansigtsbehandling renser huden og gør den fin og blød. I kan købe billige ansigtsmasker i for eksempel Matas, eller I kan lave jeres ansigtsmasker selv. Find inspiration til forskellige masker lige her.
Foto: Shutterstock
Start med at rense hænderne og armene med for eksempel en bodyscrup. Skub dine neglebånd ned mod huden, og fil dine negle bagefter. Brug en håndcreme eller en negleolie til sidst - og vupti, så har du de flotteste og blødeste hænder!
Foto: Shutterstock
Sæt noget afslappende musik på, og giv hinanden massage. Det kan være alt fra nakken og hovedbunden til ryggen og fødderne. Hvis I hellere bare vil ligge og lytte til noget meditativt musik, kan I også gøre det.
Foto: Shutterstock
Et spaophold kræver selvfølgelig også mad og drikke. Skal I fortsætte den sunde stil, så er det godt at drikke en masse vand. Put eventuelt en citron-, appelsin- eller limeskive i vandet. I kan også drikke te, for eksempel grøn te. Læg en masse lækker frugt på et fad, og når I bliver rigtig sultne, kan I lave en god salat med jeres yndlingsgrøntsager.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste