Skønhed

Har du spottet denne mascara, der går viralt på TikTok?

Maria Frederikke Munch Thorgaard 5. april 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: PR
Den har kun været på butikshylderne et par måneder, og alligevel er den gået viralt på TikTok.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk.

Den har været to år undervejs, fordi målet med udviklingen af den var at skabe en mascara, der kunne omfavne alle vippebehov: Fra diskrete vipper til de mere dramatiske.

Og brandet bag den nye mascara har allerede en lang portefølje af bestsellers. Ikke kun i mascara-kategorien – du har måske hørt om ’Face and Body’-foundationen? Eller den røde læbestift ’Ruby Woo’?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er selvfølgelig det amerikanske mærke Mac, der har skabt mascaraen ’Stack It’, som netop nu går viralt på TikTok. Her viser makeup-entusiaster fra hele verden, hvordan de lag efter lag får opbygget lange, fyldige vipper.

Måske du er faldet over den på din FYP?

@alxcext AD What if I told you, you can stack as many layers of the new @maccosmetics MACSTACK mascara as you want ? #tiktokmademebuyit #beautyytok #viralproduct #MACSTACKMASCARA ♬ original sound - Alice T

"Ok you guys. Holy shit. @maccosmetics SHOWED UP!" skriver en TikTok-bruger efter at have prøvet den på sine vipper.

Selv bruger Mac ordene ’skræddersyet’ og ’personlig’ om den nye mascara, og det gør de, fordi den netop er lavet til at kunne skabe alle slags vippelook.

Ikke mindst fordi den er lavet i to versioner med to forskellige børstehoveder – en til alle, der er født med lange vipper og en til de mere korte vipper (den såkaldte 'Micro'-version).

Derudover er ’Mac Stack’ lavet til at kunne holde i op til 24 timer – dog er det nok de færreste, der har brug for den lange holdbarhed, for man har jo lyst til at fjerne den, inden man rammer hovedpuden, ikke ... (vi gentager) ikke?!

'Macstack Mascara' og 'Macstack Micro Mascara' koster begge 260 kr. og kan købes hhv. her og her.

Læs mere om

MestLæste