Reklame

Har du nubret hud og ved ikke hvad det skyldes?

Reklame for CeraVe 15. marts 2022
Op mod halvdelen af alle børn og unge i Skandinavien oplever ru og nubret hud. Disse små harmløse, men uønskede knopper er meget almindelige og forekommer oftest på bagsiden af arme, lår, ryg og balder. Læs med her, og bliv klogere på, hvorfor ujævnheder i hudens overflade kan opstå, og hvordan du kan gøre noget ved det.

Knopperne er ikke farlige, men de kan være irriterende og føles lidt ru, og de kan være svære at slippe af med. Ofte er det forårsaget af tørhed og opbygning af døde hudceller, som skaber en ”prop” i hårsækken og derved opstår en lille knop.

Dermatolog Dr. Susanna Majasuo fortæller, hvad der er vigtigt at være opmærksom på, hvis du oplever de små knopper.

"Vi ved, at mange mennesker med ru og nubret hud også har en svækket hudbarriere. Derfor er det anbefalet at bruge en rens, som ikke forstyrrer hudbarrieren samt indeholder blødgørende ingredienser, som styrker hudbarrieren og hjælper til at holde den tørre og ru hud fugtet og blød."

Det kan være, at du har døjet med tør og nubret hud længe, eller at det kommer i perioder. Begge dele er helt naturligt, men du skal selvfølgelig kontakte din læge, hvis problemet er af mere alvorlig karakter.

HYPPIGE ÅRSAGER TIL TØR HUD

  • Vand: Kroppens naturlige fugt- og fedtlag fjernes, hvis man udsætter den for for meget vand i forbindelse med svømning eller bare lange brusebade. Både varmen og vandet kan være med til at udtørre huden.

  • Livsstil: Hvis man lever usundt, så kan det resultere i tør hud. Det er derfor vigtigt at spise sundt og varieret og drikke en masse vand for at hydrere huden.

  • Rens: At rense din hud er vigtigt, da det hjælper med at genskabe og udvikle hudens naturlige fedt og hudbarriere.

  • Pubertet: Hormonelle ændringer i kroppen kan skabe en ubalance, hvilket også kan forårsage tør hud. Husk på at huden ændrer sig hele livet og at ingen er perfekte!

NYHED FRA CERAVE

Kender du hudplejemærket CeraVe? Måske har du allerede set mærket før, da det ikke har været til at komme udenom CeraVe på TikTok det seneste år. Til den daglige pleje af huden er CeraVe et perfekt valg. CeraVe's produkter er nemlig parfumefri og indeholder tre essentielle ceramider, som er vigtige for en velfungerende hudbarriere. En stærk hudbarriere hjælper blandt andet huden med at opretholde sit naturlige fugtniveau, og uden disse ceramider svækkes hudbarrieren, og huden kan derfor blive tør og ujævn.

CeraVe har netop lanceret to nye plejeprodukter, SA Smoothing Cream og SA Smoothing Cleanser.

SA Smoothing Cream kan bruges på hele kroppen og har en udglattende formulering, som eksfolierer og fugter tør, ru og nubret hud. SA Smoothing Cleanser er til både ansigt og krop og renser forsigtigt uden at forstyrre den beskyttende hudbarriere. Begge produkter er selvfølgelig parfumefri og indeholder de tre essentielle ceramider, samt nøgleingredienser som salisylsyre og hyaluronsyre, som blødgør og reducerer nubret hud på kroppen.

CeraVe

SA Smoothing Cleanser 236 ml, 99,74 kr. vejledende udsalgspris* *Denne pris er en vejledende pris. Butikken kan have en anden salgspris.”
Foto: PR
SA Smoothing Cream 177 ml, 119 kr. vejledende udsalgspris* *Denne pris er en vejledende pris. Butikken kan have en anden salgspris.”
Foto: PR

CERAVE

CeraVe er udviklet i samarbejde med dermatologer og tilbyder parfumefri hudpleje til hele familien og til alle hudtyper. Alle produkterne indeholder de 3 essentielle ceramider, der er nødvendige for en stærk hudbarriere, og som i en del af produkterne også bliver kombineret med MVE-teknologi, der frigiver ceramiderne i huden over tid.

Læs mere om produkterne og CeraVe her

Læs mere om

MestLæste