Skønhed

Hårtrick går viralt på TikTok. Kan man bruge en si til at lave krøller?

Af Flora Glovinski 1. februar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Berzane Nasser/Shutterstock/Ritzau Scanpix
"Jeg har lige lært, at min si er bedre til at sprede mine bølger end min diffuser."

Klar på endnu en TikTok-trend, der lyder så skør, at den næsten må virke?

Denne gang handler det om, at du kan bruge en si – ja, den du bruger til pasta – til at skabe de flotteste, voluminøse krøller.

Det er brugeren Liz Fox Roseberry, som for nylig delte tricket på sin TikTok-profil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hacket går ud på, at du skifter din diffuser til hårtørreren ud med en sigte, og i stedet bruger den til at style og tørre håret, skriver Glamour.

Til videoen skriver Liz: "Jeg kan ikke kende forskel på skørt og genialt længere lol,". "Jeg har lige lært, at min si er bedre til at sprede mine bølger end min diffuser."

@brittminetti y’all… this is a no for me ✋?? #diffusingcurlyhair #strainerdiffuser #pastastrainer #curlyhair #strainerhack original video: @foxcraftcustom ♬ Spongebob Theme - Unay

I kommentarsporet er der mange, der er imponerede over teknikken. Derudover er de imponerede over det faktum, at det er langt billigere en at købe tilbehør til sin føntørrer.

Brugeren brittminetti skriver dog, at hun synes, at det gør hendes frisure meget rodet, så hun vil nok ikke prøve det igen.

Liz har efterfølgende lavet en video, hvor hun reagerer på de mange folk, der har testet den nye krølleteknik af. Hun konkluderer, at hacket ser ud til at virke for de fleste, men klart fungerer bedst for folk, der i forvejen har krøller eller tekstur i håret.
@foxcraftcustom Does the strainer hack work?!? Obviously everyone’s gonna have different thoughts but it seems to be working for most! best for super curly hair and with some kind of plop! #curlyhair #wavyhairtips #strainerdiffuser #diffuserhack #curlyproblems #hairproblems #diffusecurlyhair #foxcraftcustom ♬ original sound - Liz Fox Roseberry

Denne artikel blev først gang bragt på femina.dk.

Læs mere om

MestLæste