Skønhed

Guide til et hot sommerlook

Af Trine Sofie Meincke – Foto: PR og Colourbox 1. juli 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du også om at blive top sommer-lækker? Der skal faktisk ikke så meget til! Læs med her og se, hvor let det er!

Sommertid er festtid, og derfor vil de fleste gerne være super sommerlækre. Gyldenbrun kulør, flot hår, der skinner, og en let, men flot sommermakeup. Følg guiden her, og se, hvordan du gør:

solcreme

Lækker hud
• Plej din hud: Det er vigtigt, at man vasker sin hud morgen og aften med en ansigtssæbe og slutter af med skintonic. Det forebygger uren hud og giver den en flot og frisk glød. Brug til sidst en let ansigtscreme.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

• Beskyt huden: En gyldenbrun kulør er rigtig flot om sommeren, men desværre bliver mange forbrændte, når de forsøger at få den flotte farve. Mange tror, at man ikke bliver brun, hvis man bruger solcreme, men det er helt forkert. Det tager en lille smule længere tid at blive brun, men til gengæld får du en superflot farve, der holder længe, og som ikke skaller af. Så husk solcremen, næste gang du er i solen.

Solcreme med faktor 15 fra Green People til 129 kr. Kan købes her!

hårkur, hårprodukt

Flot hår
• Skinnende hår: For at få rigtig flot sommerhår kan du give dit hår en hårkur en gang om ugen. Vask håret og tør det med et håndklæde. Masser derefter hårkuren i, og lad det sidde i håret i ca. ti minutter. Skyl derefter hårkuren ud, og dit hår er blevet blødt og glansfuldt.

• Vask ikke for ofte: Mange tror, at man skal vaske sit hår hver dag for, at det ikke ser fedtet ud og lugter, men det er ikke rigtigt. I virkeligheden bør du kun vaske dit hår hver anden eller hver tredje dag, fordi håret og hovedbunden har nemlig ikke godt af så meget vand og sæbe. Det udtørrer den.

• Pæne spidser: Hvis du har langt hår, skal du huske at få klippet dine spidser ca. hver tredje måned. Det får dit hår til at se velplejet ud, og så virker det også tykkere.

Shiny Clean Shampoo fra Balance Me til 155 kr. Den giver et smukt og skinnende hår, og så er den økologisk! Kan købes her!

makeup, skønhed

Fin sommermakeup
• Sådan gør du:
1. Start med at lægge en let foundation i hele ansigtet - og sørg for at der ikke er nogen synlige kanter ved halsen.
2. Vælg så en lys øjenskygge og læg den på den nederste del af de øverste øjenlåg.
3. Hvis du gerne vil indramme dine øjne, kan du lægge en tynd streg på øjenlågene med en eyeliner, men undgå en sort eyeliner - det kommer ofte til at se for hårdt ud.

• Tip: Du fremhæver dine øjne ved at vælge en øjenskygge i samme farve som dine øjne.
1. Gør øjenmakeuppen færdig med sort mascara.
2. For at få et friskt sommerlook kan du lægge lidt sunblush på kinderne og slut af med klar lipgloss på læberne.

Øjenskygge fra Dazzle Dust til 49 kroner, der fås i mange farver. Kan købes her!

parfume, sommerduft

Duft dejligt
Fuldend dit hotte sommerlook med en dejlig parfume. Det får dig til at føle dig endnu mere lækker. Vælg en let en til om dagen, og en lidt tungere til aftenbrug. Nu er du top sommerlækker!

Parfumen Coco Mademoiselle fra Chanel til ca. 499 kr. Den dufter fantastisk, og er en rigtig musthave-duft!

MestLæste