Skønhed

Guide: Hot sommerhår

Af Stine Nielsen 7. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du inspiration til lokkerne denne sommer? Se her, hvordan du får de hotteste sommer-frisurer!

Når du har ferie, har du lidt ekstra tid til at gøre noget ud af dit hår, og samtidig er det superlækkert at tage på stranden, på shopping eller hænge ud i sommerhuset med en meganice frisure!

Se også galleriet: Læsernes fineste sommer-frisurer

Derfor har vi fundet en masse lækre sommerfrisurer til dig, som du kan lade dig inspirere af i de lune sommermåneder. Tjek dem ud i galleriet herunder!

snapchat, vi unge

Galleri:Hotsommerhår

Prøv en dramatisk sideskilning, og saml håret i en hestehale i nakken lige som Zendaya - gerne i den ene side.
Du kan også prøve den mere sporty hestehale lige som Perrie. Brug en tyk elastik, så du løfter hestehalen højt op fra hovedet, og vikl lidt hår omkring elastikken for at skjule den.
Lav en lille knold i nakken lige som Taylor og pynt med en blomst, der matcher dit outfit. SÅ fint!
Rod op i håret med lidt saltvandsspray og saml det i en tilfældig hestehale lige som Bella Thorne. Perfekt frisure til strandturen!
Lav et par stramme fletninger lige som Zendaya - der er især pænt, hvis du har lagt hår.
Lav en helt klassisk fletning som Selena og saml den med en hårnål i stedet for elastik. Så ser det mere afslappet ud.
Sov med flettet hår, så du får fine bølger i håret næste dag. Saml et par totter i nakken med nogle hårnåle, og lav en sildebensfletning i den nederste del af håret. Så har du Bellas fine look! Se her, hvordan du laver en sildebensfletning.
Krøl håret lidt med et krøllejern, lav en sideskilning og understreg det fine look med et fint hårspænde lige som Taylor Swift.
Lav en lille fransk fletning i det forreste af håret, så det ligner en hårbøjle. Se her, hvordan du laver en fransk fletning.
Få fald i håret med lidt saltvandsspray, lav en sideskilning og flet det forreste af håret med store totter for at få "Mad Men"-stjernen Kiernan Shipkas look. Du skal kun flette et par gange, før du sætter frisuren fast med hårnåle.
Toupér håret for at skabe fylde. Lav en dramatisk sideskildning og flet håret i den modsatte side lige som "Spiderman"-stjernen Emma Stone.
En tilfældig knold højt på hovedet er perfekt til dage, hvor du skal slikke sol. Sørg for at toupere håret lidt, hvis du gerne vil give knolden mere fylde.
En klassisk hestehale midt i nakken er superfint, hvis du lader et par totter falde ned foran.
Du kan også sætte hestehale nederst i nakken og måske krølle håret lidt lige som Selena Gomez.
En lille detalje som for eksempel en fletning i pandehåret er perfekt som sommerfrisure!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste