frisør
Skønhed

Frisør afslører: 10 hemmeligheder fra salonen

Af Redaktionen 20. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har fået en frisør til at afsløre alle frisørsalonens hemmeligheder ...

1. Du undrer dig måske over, hvordan vi kan huske, hvad klasse du går i, hvad dit kæledyr hedder og hvilken sport du dyrker - sandheden er, at vi faktisk tit skriver nogle notater ned om dig, som vi læser op på, inden du har en tid næste gang.

2. Vi læser ALLE sladderbladene, som ligger i salonen - så hvis der er gossip, du ikke er opdateret på, så spørger du bare!

3. Når der ikke er nogen kunder i salonen, gør vi præcis det, du tror: Styler hinandens hår!

Læs også: Sådan finder ud en god frisør

4. Vi anbefaler dig tit nogle produkter, som egner sig godt til dit hår - hvis du ikke har råd eller lyst til at købe dem, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at sige nej. Det bliver vi ikke fornærmede over.

5. Hvis vi virkelig, virkelig, virkelig skal slå en prut, kan vi godt finde på at tænde hårtørreren for lige at blæse nogle hår væk fra dit tøj - altså for at overdøve fisen. Fnis!

6. Sig det bare til os direkte, hvis du ikke har lyst til at sludre, men hellere bare vil læse blade, kigge på din telefon eller slappe af. Det er helt okay!

7. Det er liiiidt irriterende, når du har et foto af en kendis, du godt vil ligne, med ind i salonen og regner med at komme til at ligne hende på en prik. Du har nemlig højst sandsynligt ikke samme hårtype, og så bliver det alligevel slet ikke samme resultat. Til gengæld er det fedt, hvis tager et foto af den hårfarve, du drømmer om, med.

Læs også: Kylie Jenners mange frisurer

8. Hvis du har lus, er vi nødt til at sende dig hjem og få det fikset, inden vi kan klippe dig - det er ikke noget, du skal være flov over! Det har vi oplevet mange gange før ... Ligesom vi har set skæl, spaltede spidser og fedtet hår før - vi er vant til det hele!

9. Der er stor forskel på, hvilken temperatur vores kunder foretrækker at få vasket hår i - sig til, hvis det er for varmt, for koldt eller hvis du sidder dårligt. Vi vil hellere end gerne have din feedback!

10. Vi går virkelig meget op i, at du går smuk og glad ud af frisørsalonen. Og det gør os glade helt ned i maven, når vi kan mærke, at du er glad og tilfreds med resultatet ...

Herunder kan du læse 17 problemer, du kender, hvis du har langt hår!

17problemerdukender,hvisduharlangthår

Læs mere om

MegetMere