Skønhed

Forårsfin

Af Cecilie Nees 23. marts 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du er helt oppe at køre over, at foråret endelig er kommet, og det skal selvfølgelig fejres med at gøre dig selv ekstra lækker og fin at se på...

1. Prøv en ny frisure.
Hvis du alligevel snart skal klippes, så spørg din frisør om nogle idéer til, hvordan du kan sætte dit hår anderledes. Ellers kan du kigge i blade eller på nettet og få idéer.

2. Køb en ny øjenskygge.
Du tager garanteret den samme farve på øjnene hver morgen, men hey, sådan behøver det altså ikke være! Besøg din nærmeste Matas, og find dit forårs farve til øjnene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

3. Skrub og gennemfugt.
Forkæl din hud med en skrubbecreme en gang om ugen (Bodyshop laver nogle lækre af slagsen med for eksempel jordbærduft!), og husk bodylotionen hver dag.

4. Husk dine negle.
Hvis du ikke plejer at bruge neglelak, så begynd på det! Du vil føle dig endnu mere lækker, hvis dine negle er nyfilede og lakerede med en fin pastelfarvet lak.

5. Duft skønt.
Foråret er lig med en masse nye, friske dufte på hylderne i butikkerne. Besøg dit lokale parfumeri og find duften, der skal minde dig om foråret 2009.

6. Vær velplejet.
Forårssolen er afslørende, så sørg for at have nyplukkede bryn. Hvis dine bryn er tynde, kan du fylde "hullerne" ud med lidt øjenskygge. Husk, at den ikke må være for mørk!

7. Pas på huden.
Hvis du også vil have lækker hud, når du bliver ældre, skal du huske at bruge solcreme. Du kan også købe en dagcreme eller foundation, der indeholder solfaktor.

8. Brug accessories.
En sød hårbøjle med en stor blomst på, en fin halskæde med et cool vedhæng eller et spænde i pandehåret er med til at sætte prikken over i'et...

9. Snyd med solskinspudder.
Lidt solskinspudder på kinderne og næseryggen får dig til at ligne én, der kommer lige fra stranden. Pas på med at vælge én, der er for orange.

10. Vær sund.
Spis masser af lækker frugt og grønt - du bliver ikke smukkere af det nu og her, men det virker på sigt, og så kommer du til at føle dig sundere af det, og det gør din udstråling bedre med det samme...

MestLæste