Skønhed

Drengepanel - hvad lægger drenge mærke til ved pigers hår?

Af Redaktionen 27. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det rigtigt, at drenge bedst kan lide blondiner? Og hvad synes de om piger med farvet hår? Få svaret her!

Hvor meget går drengene op i pigers hår? Kan de vælge en pige fra, bare fordi hun ikke har den rigtige frisure? Vi har spurgt Drengepanel om, hvad de lægger mest mærke til ved pigers hår? Og hvad synes de om at piger farver deres hår i vilde pangfarver? Få svaret her:

Emil, 16 år.
- Om hun passer på det! Det ikke særlig kønt, når en pige har ødelagt sit hår på grund af alle de farver og produkter, hun bruger. De vilde farver kan være kønt til få, men langt de fleste ser ikke godt ud med det.

Læs også: Drengepanel - Hvilken type pige går drengene efter?

Malthe, 14 år.

- Farven eller længden helt klart. Jeg syntes ikke, at pangfarver ser særligt godt ud. Det får pigens hud til at se meget bleg ud, men jeg forstår sagtens dem, der gerne vil skille sig ud fra mængden.

Læs også: Drengepanel - Hvordan vil drenge kysses?

Læs også: Drengepanel - Kan drenge blive jaloux på piger?

Nick, 17 år.
- Man kan tydeligt se, om en pige går op i sit hår og "plejer" det. Piger, der gider at bruge tid på sig selv, får som oftest også mest opmærksomhed hos drengene. Det kan dog også blive for meget. Langt krøllet hår er altid en vinder hos mig! Det ser så naturligt ud og er meget federe end en kedelig hestehale ...

- Hvis en pige beslutter sig for at farve sit hår i en pangfarve skal hun virkelig være sikker på, at det fungerer. Der er intet værre end piger, der leger hipsters ved at farve deres hår i en farve, der ser udvasket og slidt ud - det fungerer ikke! Det skal passes og plejes, og kræver meget arbejde.

Læs også: Drengepanel - Hvordan føles det at droppe en pige?

Oliver, 13 år.


- Jeg lægger mest mærke til længde og farve, men farven på pigens hår skal helst være blond. Jeg er ikke så meget til piger med vilde pangfarver i håret.

Læs også: Drengepanel - Hvad gør drenge nervøse?

Læs også: Drengepanel - hvad ved piger ikke om drenge?

MegetMere