Skønhed

Det skal du have med i toilettasken til vinterferien

Af Cecilie Rosfort-Nees 10. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du ikke allerede har styr på, hvad du skal fylde toilettasken med til din vinterferie, får du her 10 gode forslag ...

I det nye Teenlife Vinter får du masser af gode idéer til, hvad du skal pakke, uanset om din vinterferie byder på en hyggelig tur i sommerhus, en lækker badeferie, en sjov skiferie eller måske en smuttur til en storby ...

Læs også: Nyt Teenlife Vinter proppet med hygge

Herunder har vi desuden fundet musthaves til din toilettaske, så du er sikker på ikke at mangle noget, når du er af sted.

Paktilvinterferien

En tørshampoo er genial at have med på ferie - du kan bruge den til at rense dit hår med og samtidig give det masser af volumen. Prisen for denne tørshampoo fra Batiste er 45 kroner.
Foto: Pr
Dine negle skal selvfølgelig være lækre, selv om du har ferie! Hvis du tager små neglelakker med, har du plads til flere. Mavala laver nogle cute, små neglelakker til 39,95 kroner stykket.
Foto: Pr
Deoen her fra Matas til 16,95 kroner er mikroskopisk og derfor perfekt til din rejsetaske - hvis du ikke får brugt den op, mens du er på ski- eller badeferie, er den perfekt at have med i sportstasken til hverdag.
Foto: Pr
Både badeferie og skiferie er hårde sager for dit hår. Husk derfor at tage en lækker hårkur med, som du kan forkæle dit hår med. Hårkuren her er fra Matas og koster kun 16,95 kroner.
Foto: Pr
En skintonic fjerner de allersidste rester af snavs og makeup fra dit ansigt - derfor er det en god idé at slutte din hudplejerutine af med en omgang skintonic, inden du tager creme på. Skintonic'en her fra Matas til 16,95 kroner indeholder hverken parfume eller parabener.
Foto: Pr
Er det bare os, eller glemmer man altid at tage makeupfjerner med på ferie? Hvis du helst vil have én uden parfume og parabener, og som samtidig er effektiv, er det måske denne fra Matas til 16,95 kroner, du skal skrive på pakkelisten ...
Foto: Pr
Du kan ikke undvære en solcreme, når du skal sydpå - den lille tube her med 80 ml. er ikke nok til hele din ferie, men du kan have den med i lommen eller tasken og på den måde nemt tage lidt ekstra solcreme på i løbet af dagen. Prisen er 34,95 kroner hos Matas.
Foto: Pr
Hvis den vaskegelé, du plejer at bruge, er stor og klodset, så køb en lille vaskegelé som denne fra Matas til 16,95 kroner. Vaskegeléen egner sig til normal/kombineret hud, renser mildt dit ansigt og efterlader din hud frisk og blød.
Foto: Pr
En omgang neglelakfjerner, der er løbet ud kan ødelægge både din toilettaske, dens indhold og en ellers god dag. Slip for udheld og pak i stedet de supersmarte neglelakfjernerpads fra Mavala, som med garanti ikke løber ikke i din toilettaske. Prisen for 30 stk. er 47,95 kroner.
Foto: Pr
Det er besværligt at tage din pudder og din pudderbørste med op i flyet - men hvis du alligevel godt vil have mulighed for at tage lidt pudder på efter en lang flyvetur, så skal du da have fat i den smarte pudderbørste her fra M. Cosmetics til 69,95 kroner.
Foto: Pr
Hvis du har en shampoo, du er glad for, så tjek lige, om man kan få den i en lille, fiks rejsestørrelse, så du ikke behøver slæbe den store dunk med ... Denne shampoo med granatæble, som gør dit hår superblødt og nemt er rede ud, er fra Matas og koster 16,95 kroner.
Foto: Pr

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste