Skønhed

Det kan du (også) bruge læbepomade til

Af Luise Gregersen 15. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mød læbepomaden, din nye beauty-BFF! Se alle de smarte ting, du kan bruge den til, her.

Er du lige så vild med læbepomader som os? Vi har altid minimum tre - en til tasken, en til badeværelset og en til natbordet.

Læs også: Det kan du (også) bruge balsam til

Hvis du, ligesom os, er afhængig af den blødgørende salve, så har vi gode nyheder til dig! Den kan nemlig meget mere end at give dig bløde, kysseklare læber.

Detkandu(også)brugelæbepomadetil

De kolde morgenture på cyklen kan gøre enhvers neglebånd til et rod! Hvis du lider af tørre, flossede neglebånd, så smør dem med lidt læbepomade, inden du går i seng om aftenen. Du vågner med de blødeste negle ever!
Hvis din vintersnue får dig til at pudse næse cirka fyrre gange i timen, så er huden omkring dine næsebor sikkert både rød og øm. Smør dig med lidt læbepomade under næsen, det virker både helende og dulmende på smerten.
Nye sko? Så har du sikkert fået dig en vabel eller to. Smør lidt læbepomade på, der hvor dine sko klemmer. Det forhindrer den friktion, der giver vabler.
Store øjenbryn er et skønhedshit, der er kommet for at blive, men de skal helst ikke være for buskede. Derfor kan du bruge lidt læbepomade til at holde dem på plads.
Hvis din mascara er blevet tværet ud i regnen, så kan din læbepomade redde dig fra pandaøjne! Smør en lille smule på, der hvor din mascara er løbet, og tør forsigtigt efter med en vatrondel eller en serviet. Det fjerner alle spor af mascara.
Har du lige spottet dit crush, og er du kommet ud af døren uden makeup? Bliv fin i et snuptag ved at nive dig selv blidt i kinderne og smøre lidt læbepomade øverst på dine kindben. Så ser du frisk og flot ud igen!
Vil du have din øjenskygge til at se mere intens og farverig ud? Bland den med en smule læbepomade, så får du din helt egen hjemmelavede cremeøjenskygge.
Sidder lynlåsen fast i dine yndlingsstøvler? Gnub den med lidt vaseline, så burde den løsne sig.
Giv dine sorte læderstøvler lidt love med læbepomaden, hvis de er begyndt at revne.
Har du et par hårstrå, der stritter lige ud fra resten af din frisure? Læg hårene ned med en smule læbepomade, hvis du ikke har voks eller hårlak ved hånden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.