Skønhed

Cecilies yndlingssager i shoppen

Af Cecilie Rosfort-Nees 30. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wuhu … Der er fri fragt i shoppen! Her kan du se, hvilke 5 sager Cecilie drømmer om at købe i dit yndlingsblads helt egen shop netop nu.

Neglelak fra Barry M i farve "Baby Pink" til 55 kroner
Det virker måske lidt kedeligt at have nudefarvet neglelak på, men det ser faktisk rigtig fint og rent ud - og så ser man det heller ikke lige så tydeligt, når din neglelak begynder at skalle.
Læs også: 8 ting redaktionen elsker


Rose Water fra Tromborg til 180 kroner
Rosenvanden her fra Tromborg plejer og fugter din hud - du kan bruge den, inden du tager creme på, når din hud trænger til en hurtig opkvikker, og når du for eksempel rejser med fly.
Brow Fix fra Tweezerman til 79 kroner
Hvis dine bryn er svære at holde styr på, så er det en brynmousse som denne fra Tweezerman, du skal have fat i. Dine bryn bliver i den ønskede facon heeeele dagen, hvis du giver dem en omgang "Brow Fix"!
Neglefil fra O.P.I til 155 kroner
Denne krystalneglefil fra O.P.I er ret smart! Den kan vaskes eller desinficeres efter brug, og så forhindrer den dine negle i at flosse eller knække, når du filer dem. Filen kommer i et etui, så du kan passe godt på den.
Læs også: Pak den perfekte toilettaske


Glimmer fra Barry M til 59 kroner
Nu er det snart jul (jubiiii!), og så kan du altså godt bruge lidt mere glimmer, end du plejer. Du behøver ikke lægge glimmer på hele øjenlåget, men kan nøjes med at lægge det glinsende støv som en tynd liner langs vippekanten - det giver en sej effekt. Husk masser af mascara!Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste