Skønhed

The Body Shop sætter fokus på sexhandel

Af Line Sølvhøj Jensen 18. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 22. august starter en kampagne mod sexhandel med kvinder og børn, og sammen med The Body Shop kan du være med til at sætte fokus på kampagnen.

Hvis du vil være med til at gøre en forskel i verden og kæmpe for at stoppe sexhandel med børn og kvinder, så har du muligheden på søndag den 22. august, når "Walk'n'Stop Trafikken" går i gang.

"Walk'n'Stop Trafikken" er en gåtur, der starter klokken 15 på Amager Torv i København, og slutter på Gammeltorv klokken 17. Du går sammen med en masse andre mennesker en tur på i alt tre kilometer, og på den måde er du med til at gøre opmærksom på kampagnen.

"The Body Shop" er med til at sætte fokus på problemet, og de donerer 30 kroner til den danske anti-traffickingorganisation for hver person, der er med på gåturen. Samtidig starter de en underskriftindsamling i alle deres butikker og på deres hjemmeside.

Som tak for din deltagelse får du en goodiebag, og samtidig har du mulighed for at vinde præmier og blive underholdt af kendte danske kunstnere. Hvis du vil være sikker på at få en goodiebag, så skal du tilmelde dig gåturen ved at skrive til denne mail: marianne.gullov@thebodyshop.com, men du kan sagtens være med, selv om du ikke har tilmeldt dig.

Du kan læse meget mere om kampagnen her: www.thebodyshop.dk og om eventet på deres Facebook-side.

MegetMere