Skønhed

Besat af makeuppaletter

Af Cecilie 9. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay, det er måske nok lidt overdrevet, men jeg elsker virkelig makeuppaletter rigtig højt og har efterhånden ret mange!

Det smarte ved en palet er jo, for det første, at den gør dit liv nemmere; du skal på ferie, til fest eller bare i skole og vil godt kunne friske dig lidt op, men gider ikke slæbe hele din makeuppung med - din palet redder dig!

Læs også: Få friske og farverige øjne

For det andet kan din palet gøre, at du får eksperimenteret med nogle andre farver, end du normalt kaster dig over - for når nu de er i paletten, kan du jo lige så godt prøve dem! På den måde har jeg for eksempel opdaget min yndlingsøjenskygge - fordi den var en del af en af mine paletter!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tit får du i øvrigt rigtig meget makeup for pengene, når du køber en palet.

Jeg er netop faldet for en ny palet, som jeg bare MÅ eje: Den er fra mærket New Cid, som er ret nyt i Danmark, men som laver nogle seriøst lækre sager.

Paletten indeholder:
En virkelig fin koralfarvet rouge, en guldfarvet highlighter, fire lækre øjenskygger i brune og beige nuancer, som kan bruges til at skabe både naturlige og mere vilde festlooks, en læbefarve, du bare MÅ eje I farven "Berry" og sidst, men ikke mindst, en koralfarvet gloss, der godt kunne blive brugt ret hurtigt op i min palet.

Hvis du vil vinde paletten, som har en værdi af 299 kroner (og det vil du, tro mig!), så klikker du her!

Få at vide, hvor du kan købe paletten ved at ringe til SalonSupport på 36161609.

Tip fra makeupartisten!
For et enkelt look til brug i dagtimerne:
Påfør de to lyseste øjenskygger på øjenlåget og langs øjenbrynskanten.

For et vildere aftenlook: Brug den matte øjenskygge til at understrege globelinjen og den mørkeste med glimmer til at indramme øjenvippekanten. Påfør blush på midten af det fyldige område af kinderne, og brug highlighter langs det øverste af kindbenene.

Læs også: Bølger i håret

MestLæste