Reklame

Anna Briands hårplejerutine

Reklame for Aussie 13. april 2022
Vi kan ikke love, at du får lige så smukt og velplejet hår som influencer Anna Briand. De lange velplejede lokker, er vi nok mange, som drømmer om. Men ikke desto mindre har vi været så heldige at få et indblik i Anna Briands hårplejerutine samt hemmeligheden bag, hvordan hun undgår de dårlige hårdage.

Foråret er for alvor over os og lige straks banker sommeren på døren. Det gode sommervejr, badeture og saltvand fører dog også ofte til tørt hår og knækkede spidser. Den skønne influencer og tidligere forsidemodel for Vi Unge, Anna Briand, er kendt for sit smukke hår som hun elsker allermest om sommeren. Få hendes tips og tricks nedenfor.

"Jeg kan bedst lide at have løsthængende hår"
Foto: PR

Hvilke pleje- og fugtrutiner bruger du til dit krøllede hår?

Jeg prøver på at bruge hårolie i spidserne dagligt, på de travle dage kan jeg dog godt glemme det indimellem. Derudover bruger jeg en hårkur en gang om ugen, som fugter og holder liv i mine krøller. Jeg bruger Deep Treatment fra Aussie, og jeg kan virkelig mærke en forskel på de dage, hvor jeg bruger hårkuren. Mit hår er nemmere at have med at gøre. Det bedste er at hårkuren kun skal sidde i 3 minutter, imens når jeg at vaske resten af kroppen uden at jeg behøver at forlade badet.

Vasker du dit hår hver dag?

Selvom jeg godt ved at hårvask er hårdt for håret, må jeg indrømme, at jeg elsker følelsen af nyvasket hår. Til trods for dette vasker jeg dog kun mit hår hver anden dag. Jeg bruger Aussies Miracle Moist Shampoo og Miracle Moist balsam. Jeg elsker duften som holder i flere dage.

Hvad er dit ultimative sommerlook?

Mit yndlingslook er beachy waves, som jeg får helt naturligt efter en tur i havet på grund af salvandet. Når solen også har lysnet mit hår en smule, så vil jeg faktisk sige, at mit hår er helt perfekt. Dog husker jeg at pleje mit hår lidt ekstra om sommeren, da jeg ved, at det er en årstid som slider på håret.

Selvom jeg generelt bedst kan lide det løse hår til mig selv, så synes jeg at det er rart at få mit hår væk fra ansigtet når det er meget varmt. Jeg plejer at sætte håret op i en hestehale, men som et ekstra touch fletter jeg den. Jeg kan godt lide, at man kan se, at jeg har gjort mig umage, og så synes jeg at fletninger er virkelig flotte.

Anna Briands hårplejetip til Vi Unges læsere:

Husk at passe ekstra godt på dit hår om sommeren og få faste rutiner ind i din hverdag. På den måde vil du på sigt kunne se en enorm forskel på dit hår. Jeg vil næsten vove at påstå, at de dårlige hårdage vil udeblive.

Dårlige hårdage har Anna ikke mange af, men hvis det skulle ske, sørger hun for at give håret lidt ekstra kærlighed, friske krøllerne op, sætte det op i en hestehale eller vikle håret rundt om en hårklemme for at få håret væk fra ansigtet.
Foto: PR

Sådan klarer du en dårlig hårdag

  • Kasket: Står solen højt på himlen og er dit hår umuligt, så er kasketten eller bøllehatten din bedste ven. Samtidig beskytter du ansigtet mod den skarpe sol.
  • Opsætning: Har du langt hår kan du sætte håret op i en hestehale, knold eller en fletning, i stedet for at gå en hel dag og være sur på dit umulige hår. Brug Instagram og TikTok, hvor der er masser af god inspiration at hente.
  • Accessories: Når der er en tot eller to som sidder helt forkert, så kan du med fordel sætte en cute hårklemme eller spænde i håret, hvilket giver et friskt look og fjerner fokus fra selve håret.

Miracle Moist-serien fra Aussie er udviklet til alle hårtyper med et specielt fokus på meget udtørret hår. Alle produkterne i serien indeholder australsk macadamia-nøddeolie som tilfører fugt og genopbygger de slidte hårstrå. Har dit hår brug for næring og fugt vil du allerede efter første vask eller hårkur kunne mærke en kæmpe forskel.

Aussieprodukter

Miracle Moist shampoo, 300 ml, 37,95 kr. Køb her
Foto: PR
Moisture Deep Treatment, 250 ml, 48,95 kr. Køb her
Foto: PR
Miracle Moist balsam, 250 ml, 37,95 kr. Køb her
Foto: PR
Reconstructor Hair Oil, 100 ml, 59,95 kr. Køb her
Foto: PR

AUSSIE

A står for Aussie, og Aussie står for Australien. Det er nemlig i Australien, at det amerikanske hårmærke henter mange af deres nøje udvalgte ingredienser, som kun dyrkes under de tørre forhold. Aussie håndplukker alle deres ingredienser fra forskellige dele af kontinentet og har den klare ambition, at deres hårprodukter skal give håret glans, styrke og en masse pleje - uden at det bliver kompliceret. Aussie tror på, at 'less is more', når det kommer til skønhed, så produkterne er ikke kun lavet, så de nemt og simpelt kan anvendes; de virker også effektivt på dit hår.

Læs meget mere om Aussies produkter her

Læs mere om

MestLæste