Øjenmakeup til fest
Skønhed

6 looks: Sådan lægger du en festlig øjenmakeup

Af Vera Olivia Lissner Rømer 16. december 2021
Foto: Unsplash
Skal du til nytårsfest, til fødselsdag, eller har du bare lyst til at øve dig på et flawless makeup-look? En fin øjenmakeup kan pifte ethvert outfit op, og hvis du mangler lidt inspiration til, hvilket look du skal gå efter, så er du havnet det helt rigtige sted!

Glitter, eyeliner, falske vipper eller måske bare lidt øjenskygge? Der er et hav af muligheder, når det kommer til valget af øjenmakeup. Er du typen, der har lyst til at gå all in, eller har du måske bare brug for et par tips til, hvordan man lægger den perfekte streg over øjet?

Vi har samlet 6 forskellige, fine og flawless looks til dig lige her! Og husk – øvelse gør mester, så hvis du drømmer om en øjenmakeup, der sidder lige i skabet, så er det en god idé at prøve den ønskede teknik af et par gange!

Fox eye-looket

Du har helt sikkert set en masse celebs rocke det her look, men hvis du er nybegynder og drømmer om et fint øjenmakeup-look, så er fox eye-looket faktisk et rigtig godt sted at starte.

Fox eye-looket er et fint look, der giver en illusion af, at øjet løftes en smule. Du behøver ikke eje en kæmpe kuffert med makeup for at kunne naile denne tutorial, og Youtuber Brianna Fox tager dig her i hånden hele vejen igennem!

Knivskarp liner

Can we all agree that... En sort, knivskarp eyeliner er et øjenmakeup-look i sig selv? Hvis du ikke er så meget til glitter og øjenskygge, så er dette look helt perfekt til dig!

Et pro-tip er at bruge en tandstik til at optegne kanten af stregen, og du kan desuden vælge en hvilken som helst farve eyeliner. Tro os, hvis du dukker op med dette knivskarpe liner-look, så vil folk tabe kæben!

Peachy glam-look

Hvis du har grønne øjne, så vil et peachy look passe rigtig godt til din øjenfarve, da blomme- og ferskenfarvede nuancer er komplementærfarver til grøn.

Dette peachy glam-look er desuden helt perfekt til dig, der gerne vil give den gas med både øjenskygge, eyeliner, falske vipper og glimmer. Let the party begin!

Simpelt glitter-look

Det her er nok det nemmeste, men mest festlige look, du finder! Med dette simple glitter-look kommer du til at shine hele natten, og det passer eksempelvis supergodt til en nytårsfest.

Du behøver hverken begive dig ud i øjenskygge eller falske vipper, men du skal dog have fat i glitter og en gennemsigtig lim. Twinkle twinkle little star!

Purple Party-look

Dette lilla øjenmakeup-look er så extra, at det bare må afprøves! Hvis du bøvler med en rystende hånd, så kan du evt. lægge et lille stykke tape langs kanten af øjet, så du får en fin, lige streg.

Pssst.. Hvis du har brune øjne, så passer dette look særligt godt til dig, da det vil få dine øjne til at stå frem!

Blå eyeliner

Er du klar til at føle dig som en fisk i vandet? Hvis du skal have en blå top eller kjole på, så vil dette look passe virkelig godt sammen med dit outfit.

Du kan desuden bruge en pensel med lidt foundation på til at opridse lineren, som det vises her i videoen:

Rigtig god fornøjelse med at prøve dit favoritlook af!

Mere Vi Unge?

Så ønsk dig et Vi Unge-abonnement i julegave. Klik her og læs mere!

Læs mere om

MegetMere