Skønhed

5 ting, Cecilie drømmer om at købe...

Af Cecilie Nees 29. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vores skønhedsredaktør Cecilie har fundet fem ting, der koster under 100 kroner stykket, som hun drømmer om at få hjem på hylden.

neglelak

Neglelak fra Essie

Jeg elsker denne koralfarvede neglelak fra det skønne mærke Essie. Farven er helt fantastisk og vil klæde mine snart solbrune sommertæer… Lakken koster 89 kroner og er superdrøj i brug.

Køb den her: www.allershoppen.dk.

neglebåndscreme, skønhed

Neglebåndscreme i den sødeste æske

Jeg har forsømt mine neglebånd, men nu skal det være slut! Når nu neglebåndscremen fra Rose & Co, til 69 kroner kommer i sådan en skøn dåse, kan man da ikke lade være med hele tiden at hive den frem...

Køb den her: www.allershoppen.dk

skrubbecreme, sundhed

En skrubbecreme uden parabener

Jeg er blevet nærmest afhængig af at skrubbe mit ansigt et par gange om ugen! Jeg drømmer om at prøve Huiles & Baumes' "Face Soft Exfoliating", som er sat ned til 99 kroner i øjeblikket.

Køb den her: www.allershoppen.dk

deo, skønhed

En svanemærket deo

En effektiv deodorant med Svanemærket, som tilmed lader din hud ånde, kan anvendes på hele kroppen og er ekstremt drøj - så bliver det vist ikke meget bedre! DO2s krystaldeo til 70 kroner MÅ jeg bare prøve!

Køb den her: www.allershoppen.dk

duftelys, skønhed


Et fint duftlys

Et duftlys er en fantastisk opfindelse! Det giver ikke alene dit værelse den skønneste duft, det ser også toptjekket ud at have et fint duftlys stående på bordet. Jeg er vild med duften af "Honeysuckle" fra Library of Fragrance, som dufter af kaprifolier, til 90 kroner.

Køb den her: www.allershoppen.dk

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste