Skønhed

5 produkter, der gør dig sensommerhot

Af Cecilie Nees 18. august 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Forkæl dig selv...En superfrisk eau de toilette ved navn "Babygirl" fra Clean til 395 kroner , som dufter skønt af citron, appelsin, kanel og hvid musk. Køb den her!

En solpudder fremhæver din flotte kulør på no time! Smashbox laver en skønno solpudder, som du kan customize, så den matcher din hudfarve perfekt. "Fusion Soft Light" indeholder ikke parabener og parfume og koster 199 kroner. Køb den her!

En balsam fra Acca Kappa til 139 kroner, som forkæler dit strandslidte hår. Balsamen er supernærende og fugtgivende og efterlader dit hår blødt og glansfuldt. Balsamen passer til alle hårtyper og er velegnet til følsom hud. Køb den her!
En guldfarvet neglelak fremhæver dine brune hænder og fødder og er samtidig en trend, der fortsætter ind i efteråret. Essie står bag denne guldlak med det fantastiske navn "Gold Nugget". 89 kroner koster en lille flaske guld… Køb den her!

Gennemfugtet hud ér altså bare pænest! Vælg en bodylotion, som giver din hud masser af fugt, og som samtidig dufter lækkert. Vi er vilde med The Library of Fragrances duft "Green Tea" til 110 kroner. Køb den her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste