Negle
Stil & Trends

Ny negletrend matcher Ariels undervandsunivers: se 7 bud på dem her

Af Rose Maria Boelsmand 2. juni 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @nailsbyzola
Du har måske hørt om ’mermaid-core’, som er den helt store trend lige nu. Nu er trenden også nået til neglene.

De film, der går i biografen, har det med at sprede ringe i vandet, der også smitter af på mode- og beautytrends.

Således også med den nu biografaktuelle liveaction filmatisering af ’Den lille Havfrue’, der har sat skub i en decideret bølge af wet look-inspireret hår og kjoler i farver, snit og materialer, der får os til at tænke på Ariel og hendes fascinerende undervandsverden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og det var jo naturligvis blot et spørgsmål om tid, før ’mermaid-core’ også nåede fingerspidserne, for selvfølgelig kan trenden forlænges, så selv det yderste af neglene også indfanger trenden.

Søger man på ’mermaid nails’ på diverse sociale medier, bliver man overdænget med resultater og billeder af negle i maritime nuancer, der gengiver effekter af alt fra havkoraler til bølgebrus og havperlemor. Faktisk er der i skrivende stund knap 50 millioner views på trenden og hashtagget #mermaidnails på TikTok.

Men hvilke tendenser indenfor det oceaniske negleunivers er værd at dykke ned i? Fra mikroperler på fingerspidserne til gengivelser af perlemoren i konkylier til blå toner er der masser at vælge mellem. Vi har samlet de fineste eksempler her:

Det minder om ’glazed donut’ men har et mere rosa skær og en lidt mere metallisk finish. Og det er superelegant.

Havkrystaller

Gengiv havets smukke farver, koraller og krystaller med en manicure, der ikke er til at tage fejl af.

Frank manicure a la Ariel

I stedet for den klassiske franske manicure kan du give tipperne en makeover a la Ariel med blå spidser og glimmer, som gengiver solen på en havoverflade

Perlemor

Små fine perlemorsprikker har stor effekt uden at larme for meget.

Vandmænd

Lad dig inspirere af undervandsverdenens dyr næste gang du skal have lavet nailart. Vandmænd er faktisk mere dekorative, end man skulle tro.

Blå bølger

Hvorfor altid gå efter neutrale farver, når blå faktisk er overraskende fint? Og hvorfor dække hele neglen, når man kan skabe fine bølger med farven?

Havkyst glimt

Havet har uendeligt mange farver, og det helt rigtige lys, kan det næsten ligne flydende metal. Fang alle farverne med en metallisk, changerende overflade, der minder om havets mangefarvede glimt.

Artiklen blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.