Reklame

Wow! Den nye undertøjskollektion fra Calvin Klein gør dette særlige print cool igen

Reklame for Calvin Klein 13. januar 2023
The 90’s are back, baby! Der er fuld fart på de mættede farver i Calvin Kleins nye undertøjskollektion – og en helt særlig 90’er-trend får sit comeback. Find de farverige tasker frem, den oversized vintageskjorte og solbrillerne med farvede glas – for leopardprintet er tilbage.

Vi har længe snakket om, hvordan Y2K-tendenserne har spredt sig igennem hele modeverdenen – og nu tyder noget på, at vi skal til at skrue tiden en smule mere tilbage, nemlig til de farverige 90’ere.

Calvin Klein har netop lanceret sin nye undertøjskollektion, ’Calvin Klein 1996’. Kollektionen er stærkt inspireret af 90’ernes store trends: Striber og tern, gerne begge dele på samme tid, neonfarver på kryds og tværs – og, ikke at forglemme, de ikoniske dyreprints.

Er der noget, vi særligt har taget med fra tiden omkring årtusindskiftet, er det zebrastribede og leopardplettede styles overalt i gadebilledet. Dyreprintet har sidenhen været en af de modetendenser, som skiftevis har været in og out, men med Calvin Kleins nye undertøjskollektion er konklusionen klar: De farverige mønstre er tilbage.

Leopardprintet er tilbage! Hos Calvin Klein pryder både leopard- og zebraprintet den nye undertøjskollektion, Calvin Klein 1996.
Kollektionen har masser af fede styles – til alle køn.

Forårets farver og print

Med undertøjskollektionen ’Calvin Klein 1996’ bringer Calvin Klein 90’ernes største trends tilbage. Byd velkommen til spændende nye mønstre og cool designs, der er lige så behagelige at have på, som de er farverige.

Kollektionen byder på styles til både kvinder og mænd. Shop boxershorts og trunks i anderledes farver, der sætter diskret kulør på hverdagen. Du har også frit valg mellem trusser og stofbh’er samt badetøj, som du kan glæde dig til at vise frem, når sommersolen begynder at titte frem.

Der er masser af mulighed for at eksperimentere med spændende kombinationer af kolde og varme farver, der overlapper som maling på et lærred – og smukke blondestyles, der endda er udformet i 52% genbrugsnylon med masser af behagelig stretch.

Smukke, røde blonder, der er lavet af 52% genbrugsnylon.
I kollektionen finder du også behagelige joggingbukser og bomuldstoppe – lige til sofahyggen.

Calvin Klein 1996

Med masser af mønstre og cool 90’er-vibes er den nye undertøjskollektion fra Calvin Klein perfekt til foråret.

Neonfarver, kontraster og en anderledes tilgang til print er helt centralt for alle kollektionens designs, der både byder på loungewear og undertøj i smukke farver med logoer og et sporty feel.

Alle styles koster mellem 199 kr. og 599 kr. og kan findes på calvinklein.dk.

Fra det inderste til det yderste

Gå all-in på farver, lige fra dit inderste til det yderste. ’Calvin Klein 1996’ indeholder nemlig også en masse cool lounge-styles, der er perfekte til hverdagen – eller til når du vil slænge dig på sofaen. Find opsigtsvækkende hættetrøjer, joggingbukser, t-shirts og afslappede shorts, der fuldender looket.

Få styr på det rette look med rottehaler og mini-hårspænder eller en ikonisk ’prince charming’-klipning – så er du klar til et forår i 90’er-stil!

Se et udvalg af de cool og anderledes styles fra Calvin Klein 1996-kollektionen herunder. Hvis du ser noget, du kan lide, kan du shoppe det hele her.

CalvinKlein1996

Stofbh med print, Calvin Klein.
Stofbh med print, Calvin Klein.
G-string med print, Calvin Klein.
2-pak sporty bh, Calvin Klein.
3-pak g-string, Calvin Klein.
Basic stofbh, Calvin Klein.
Bh, Calvin Klein.
3-pak briefs til mænd, Calvin Klein.
3-pak trunks til mænd, Calvin Klein.
3-pak boxershorts, Calvin Klein.
3-pak boxershorts, Calvin Klein.

Læs mere om

MestLæste