chips-parfume
mode

WHAT?! Nu kan du få chips-parfume og chips-makeup

Af Marie Søndergaard 22. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad er det, der lugter af ostepops? Nå, det er såmænd bare min chips-parfume!

Uhm … chips! De smager så godt, og bare lugten af og tanken om ostechips kan få ens mund til at løbe i vand. Så hvorfor ikke selv lugte lidt af chips?! Vi har aldrig før overvejet, at det skulle være en mulighed, men det er det altså åbenbart.

Læs også: Ikke til chips-parfume? Så prøv babyhoved-duft

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Chips-firmaet Cheetos har nemlig lavet en parfume med oste-olier, så du kommer til at lugte præcis som de populære chips. Men her stopper det ikke. Firmaet har også lavet en orangefarvet bronzer, så man kan blive Cheetos-farvet i hovedet – WTF?

Foto: Cheetos
Foto: Cheetos

Læs også: Laver du denne parfume-fail?

Du kan få parfumen for 133 kroner og bronzeren for 84 kroner på Cheetos’ webshop … Øhm, det kan godt være, vi lige springer over der.

Herunder kan du læse myter om slik, chips og andre søde sager!

7myteromslik,chipsogandresødesager

Niks! Det gælder kun tørret frugt som rosiner og dadler, mens pærer, æbler, bananer og lignende kun har halvt så højt sukkerindhold som slik.
De vejer måske ikke så meget, men de fylder altså alligevel, da de rent faktisk næsten kun består af sukker og fedt. Men det er ikke så meget, at du skal have dårlig samvittighed over at spise en enkelt eller to… Det siger vi i hvert fald til os selv, hi hi!
Både ja og nej! Popcorn, du laver i en mikroovn, er ikke sundere end slik, mens hjemmelavede er en smule sundere end chipsne. Desuden er popcorn lavet på majs, som indeholder flere gode ting for vores krop. Men det gør dem selvfølgelig ikke direkte sunde!
Ja! Der er mælkefedt i flødeis, mens en sodavandsis primært er lavet af vand og sukker, og er forskellen.
Både sandt og falsk. Light sodavand indeholder ikke lige så mange kalorier som almindelig sodavand, men til gengæld kan det give din krop lyst til mere. Ved at drikke lightprodukter snyder vi nemlig vores krop til at tro, at den får sukker, som den egentlig ikke får, og det kan give dig følelsen af sult og træthed, der kan få dig til at spise mere, end du har behov for.
Sandt! Når du spiser ting med et højt sukkerindhold, vil du efter noget tid få en følelse af sult, fordi dit blodsukker falder.
Nej! Det er ikke bevist, at nogle fødevarer giver uren hud, så den skal du ikke tro på. Men hvis du oplever, at din hud bliver mere uren af forskellige slags mad, kan du selvfølgelig selv justere på det, så det passer til dig.