mode

Vintermode: Sådan holder du varmen!

Af Luise Gregersen 6. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du undgå at fryse uden at komme til at ligne Michelin-manden? Vi har samlet de bedste tips og tricks, der holder dig varm hele vinteren!

Vinteren er kun lige begyndt, men det er allerede bidende koldt udenfor. Desværre er blå læber, klaprende tænder og bulende bluser virkelig ikke et lækkert look! Lag på lag er redningen, der får dig til at se hot ud hele vinteren.

Læs også: Leelas favoritter i december

Vintermode:Sådanholderduvarmen

Undertrøjer kan sagtens være både pæne og varme. Vælg en blød og rar en af slagsen, så den føles ekstra behagelig mod din hud. Den her koster 179 kr. Køb den her.
Det er bestemt ikke lige meget, hvilket stof du vælger, når du skal købe en sweater, der skal holde dig varm hele vinteren. Polyester og akryl varmer minimalt og forhindrer samtidig din hud i at ånde. Gå i stedet efter merino-uld og cashmere, som er superblødt og holder i årevis! Den her er fra Topshop og koster 446 kr. Du kan købe den her.
Du behøver ikke at se stor og klodset ud, selvom du har en dynejakke på. Du skal bare vælge den rigtige model! Køb den eventuelt en størrelse større, end du normalt bruger, så du har plads til en stor, vamset trøje under den. Den her er fra Selected, og den koster 1.000 kr. Køb den her.
Glem alt om slidte, lange underbukser! Med et par termo-leggings under dine jeans holder du varmen med stil! De her er fra Gina Tricot og koster 59 kr.
Okay, det her er altså helt vildt smart! Handsker, som du samtidig kan bruge til touchskærmen på din smartphone! Så slipper du for at sms’e med blå og forfrosne fingre. De koster 49 kr. Du kan købe dem her.
En af de hotteste tendenser lige nu er at bruge en enkel skjorte under en ulden sweater. Og så er det endda dejlig varmt! Vælg en i bomuld, så din hud kan ånde. Brug den eventuelt en stor statement-halskæde, så looket ikke bliver for kedeligt. Skjorten er fra H&M og koster 129 kr. Halskæden er fra Zara og koster 279 kr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.