mode

Vinterjakker, der holder

Af Leela Legêne 15. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du i tvivl om, hvilken vinterjakke du skal have? Så kig med her!

Det er altid svært at vælge, hvilken vinterjakke man skal satse på, for den skal altså holde en hel sæson.

Vi har samlet fem jakker, som bliver max trendy denne vinter! Du kan se dem i galleriet nedenunder.

Læs også: Fem fede fashion-blogs.

Vinterjakker

Man fortryder sjældent, når man køber en dynejakke, for så holder man sig nemlig dejlig varm hele vinteren igennem. Til gengæld, kan den være svær at matche til alt dit tøj. Den er bedst, hvis du vælger et par smalle vinterstøvler og en strikhue. Dynejakkken fra Only koster 459,95 kroner. Du kan købe den her.
Rulam og camel er nogle af vinterens helt store trends, hvilket gør denne jakke til et sikkert hit. Du kan være sikker på at holde varmen, og den passer til det meste tøj. Den er specielt god, hvis du til dagligt har et lidt råt look. Rulamsjakken fra Bik Bok koster 599 kroner. Du kan købe den her.
Kappen er god, hvis du til dagligt er til kjoler og nederdele. Den passer ind i et feminint look, og falder rigtig flot. Hvis du satser på denne jakke, er det smart med et par lange, varme handsker. Kappen fra Topshop koster 550 kroner. Du kan købe den her.
Pelsen er et godt valg, hvis du til dagligt er til et tøset look. Den er varm og trendy, men til gengæld er det fedt med et alternativ, når det regner og sner. Pelsjakken fra Vila koster 699 kroner. Du kan købe den her.
Parkacoat er et godt valg, hvis du har en lidt drenget stil. Den er specielt velegnet med et par jeans og et par lave støvler. Man kan få dem i mange forskellige farver, så hvis du synes, grøn bliver for voldsom, er det en god idé at finde en jakke i blå, sort eller hvid. Parkacoaten fra H&M koster 399 kroner. Du kan købe den her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste