mode

Stjernernes modetips

Af Luise Gregersen 11. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vild med mode? Så tjek lige de her stilfulde stjerners allerbedste modetips!

Stjernerne har råd til at klæde sig i hvad som helst, men god stil kan altså ikke købes for penge! De her seje piger ser altid superseje ud, fordi de virkelig ved, hvad der klæder dem, og fordi de har deres helt egen unikke stil.

Læs også: Se Zendayas seje sitlmakeover

Men hvad er deres bedste modetips? Se dem her!

Stjernernesmodetips

Miley Cyrus har en evne til altid at se übercool ud, uanset om hun har hudfarvet bikini eller pink pels på! Det eneste, du skal bruge for at følge hendes bedste stiltip, er internetforbindelse! - Jeg kigger på modeblogs hele natten, før jeg sover. Jeg tror, at når du læser hele natten, så sætter det sig fast i din hjerne. Jeg tror, at det er der, mine outfit-idéer kommer fra.
Demi Lovatos bedste stiltip er helt enkelt! - Jeg klæder mig kun i tøj, som jeg føler mig tilpas i. Hvis man skal dømme efter hendes favoritlooks, føler Demi sig bedst tilpas i nitter og læder.
Rihanna har sin helt egen unikke stil, og det vil hun også gerne have, at andre har. - Jeg hader virkelig, når alle klæder sig ens, eller alle sammen hopper på den samme trend. Når det gælder mode, så kan jeg bedst lide individualitet.
Taylor Swift elsker at klæde sig efter årstiden. - Min favoritting ved årstiderne er, at man får chancen for at skifte look. Jeg elsker prærielooket om sommeren, men om efteråret og vinteren er jeg vild med store sweatre og hæklede huer. Og hele året rundt er der en ting, der altid fungerer, nemlig en glitrende og glimtende kjole.
Ashley Benson har en ret specifik stil, der er lidt dyrere end de flestes. - Jeg kan godt lide edgy men klassiske looks – som Chanel blandet med Alexander McQueen. Min personlige stil er mere edgy. Mit skab er fyldt med sort, grå og hvid. Jeg har det nemlig bedst i mørke farver og læderjakker.
Victoria Justice er vild med unikke vintagefund. - Jeg er ikke en designer-pige. Det meste af det tøj jeg går med og elsker, har jeg fundet for ti dollars i vintagebutikker, og jeg elsker den slags, fordi jeg så er den eneste, der har dem.
Ashley Tisdale har et godt moderåd til alle, der, ligesom hende, har lange ben og slanke silhuetter. - Jeg har lange ben, så jeg kan godt lide at gå i korte kjoler, der viser dem frem. Og jeg går ikke i tøj, der er for stort eller har mange lag, for jeg er ret petit – derfor ser stramt tøj bedst ud på mig.
Selena Gomez ser altid superstylish og smuk ud. Men hvad er hendes bedste stiltip? - Mit bedste modetip er ”less is more,” når det gælder accessories. Og så skal piger have tre ting i deres skab: Jeans, høje hæle og et tørklæde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste