Stjæl stilen: Få Kaia Gerbers seje vinterstil
mode

Stjæl stilen: Få Kaia Gerbers seje vinterstil

Af Cecilie Stubkjær Ottosen 18. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kaia Gerber har altid tjek på stilen – også off-duty. Læs med her, når vi guider dig til, hvordan du kan stjæle den seje topmodels vinterstil.

Den unge topmodel, og datter af Cindy Crawford, Kaia Gerber, ved hvordan man kommer igennem vinteren på bedst mulig vis – med stil og komfort, selvfølgelig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kaia har allerede, i en alder af blot 19 år, arbejdet sammen med store designere som Marc Jacobs og Raf Simons, vundet Model of the Year til 2018’s Fashions Awards og været på intet mindre end 5 Vogue-forsider. Der er ingen tvivl om, at hun allerede har opnået meget, og mon ikke hun fortsat har en masse godt i vente? Det tror vi!

Læs også: DIY: Sådan strikker du den populære strikhue

Kaia stjæler ikke kun spotlightet foran kameraet, men ser også smuk og sej ud på de mindre glamourøse dage. Efter både at have haft balayage, platinblondt og lyserødt hår rocker Kaia sin nye og simple, men cool franske bob.

Foto: @kaiagerber

Hun topper sit nye look med en behagelig og smuk cardigan-strik fra Mango, som du også kan få fingrene i lige HER (Psst … Den kommer også i nogle fine forårsfarver!). Og så bærer hun selvfølgelig også de berømte og berygtede Uggs.

Uggs har længe været en favorit blandt de amerikanske stjerner, og med en vinter som i år ville et par Uggs gøre sig ekstra gode på vores kolde vinterfødder. Det er især de korte Uggs, som trender for tiden – få fat i dem lige HER.

Foto: Mango

MestLæste