Disney-prinsesser
mode

Stjæl Disney-prinsessernes stil

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 5. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nej, du skal ikke tage en balkjole på i skole, men du kan sagtens lade dig inspirere af Ariel, Mulan, Belle og Askepot og gøre din egen stil meget mere eventyrlig.

Once upon a time... Ej, vi har gjort Disney-prinsessernes stil lidt mere moderne, så du vil drømme om at klæde dig som enten Mulan, Ariel, Belle eller Askepot. Skiller du dig ud fra mængden, er du til bløde havfruekrøller og glitter, til blomsterprint og flæser eller blonder og feminine snit?

Se, hvilken Disney-prinsesses stil, du vil kopiere, i galleriet:

StjælDisney-prinsessernesstil

Stjæl stilen fra ArielFiskeskæl er ikke lige på mode, men metalliske materiale er perfekte til at skabe et cool havfrue-look. Og husk så lige de lækre, bløde havfrue-krøller for at fuldende Ariel-stilen. Det har hun på:Cardigan fra H&M Divided til 399 kroner.T-shirt fra Noisy May til 99,95 kroner.Bukser fra ASOS til 379,99 kroner. Sneakers fra Bianco til 399 kroner.
Foto: Bo Lynge
Stjæl stilen fra AskepotSkoene er lavet af blonder i stedet for glas, og balkjolen er skiftet ud med en cool T-shirt-kjole, men den moderne Askepot er stadig helt klar til at komme til fest (eller flygte fra den!). Det har hun på: Kjole fra H&M Divided til 179 kroner.Denimjakke fra H&M Divided til 399 kroner.Sko fra Graceland by Deichmann til 249 kroner.
Foto: Bo Lynge
Stjæl stilen fra Belle Med lidt pailletter, flæser, roser og bølgede lokker, er der ingen tvivl om, at du er skønheden i dit eget eventyr. Det er ganske vist! Det har hun på: Jakke fra ASOS til 856,99 kroner.Bluse fra H&M Divided til 149 kroner.Jeans fra ASOS til 289 kroner.
Foto: Bo Lynge
Stjæl stilen fra MulanStærke farver, glatte lokker og en hel masse GIRL POWER! Stjæl Mulans attitude, og vælg et outfit, der får dig til at lyse op i mængden. Det har hun på:T-shirt fra Agurk til 650 kroner.Jeans fra Dr. Denim til 600 kroner.
Foto: Bo Lynge

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.