mode

Stiletter - lær at gå i dem

Af 0 22. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at gå med stiletter? Så kig med her!

Det kan godt være svært at komme i gang med sine stiletter, fordi det føles helt håbløst til en start. Men det er altså ikke noget, man har talent for, men tvært imod en ting, som bare skal øves og øves - og alle kan lære det! Følg de små tips og tricks, så du selv kan rocke et par høje stiletter. Og husk, alle har svært ved det til at starte med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Stjernernes bedste modetips.

Arbejd dig op
Lad være med at starte med et par høje stiletter. Start med en lav hæl eller en kilehæl, og når du føler dig klar, så prøv stiletter, som er lidt højere. Hvis du føler dig usikker, når du prøver skoen i butikken, så lad være med at købe dem.

Test skoen
Når du har stiletten på og står oprejst, så se om du kan stå på tå i skoen - altså om du kan løfte dig en lille smule op. Hvis du ikke kan det, så er de stiletter ikke gode til dig, og du kan prøve med en lavere hæl.

Læs også: Sådan syr du en kjole.

Først hæl, så tå
Øv dig med små skridt uden at bøje mere i knæene, end du ville gøre med flade sko. Træd først med hælen ned og bagefter med tåen. Lad være med at træde med tåen først, og lad være med at træde med flad fod. Du kan også øve med bare tær først, så du bare træner balance og musklerne i foden.

Øv dig på trapper
Gå op og ned ad trapper med dine stiletter. Hvis du kan klare at gå med stiletter på udfordrende steder, vil du føle det meget lettere, når du bare skal gå på en flade.

Læs også: Gæt en kendis-kjole.

Husk din holdning
Stiletter kan forbedre din holdning, så du får en flot gang, men stiletter kan også gøre det meget værre. Husk derfor altid at have din holdning ret og dine ben udstrakte.

Se selvsikker ud
Det er vigtigt, at du ligner en, som føler sig supergodt tilpas i dine stiletter, selv om du ikke er det. Smil, ret ryggen og gå med selvsikre skridt. Så klæder dine stiletter dig nemlig meget bedre.

Læs mere om

MestLæste