mode

Spottet på Instagram: Sommerhat med et helt særligt twist

Af Tanja Hartmann og Amanda Elena Cibotaru Justesen 20. april 2021
Med varmere og solrige dage følger forårets og sommerens vigtigste accessories – solhatten. Her er særligt én type hat begyndt at hitte blandt kendte og influencere på Instagram. Find ud af hvilken her.

Solen er begyndt at titte frem, og det er derfor tid til at finde solhatten frem fra skabet. Her er der særlig en hat, som hitter, og det er en, som du selv kan lave derhjemme. Det er nemlig en hæklet bøllehat, der er tale om!

De sidste par somre har den populære bøllehat været en trofast ven på manges hoveder, men i år har den fået et ekstra twist med det hæklede look.

Du kan se nogle eksempler på den populære hat lige her:  

LÆS OGSÅ: Stjæl stilen: Kim Kardashian spottet i bikini fra dansk mærke

Efterligner anden stor trend

Trenden efterligner en af vinterens store trends. Her var det nemlig den hjemmestrikkede balaclava, som vandt folks hjerter. Nu viser kalenderen en ny sæson, og den strikkede hue skiftets ud med den hæklede hat.

Hvis du gerne vil give dig i kast med et nyt hækleprojekt, har vi samlet en guide til, hvordan du selv kan hækle den omtalte bøllehat.

Synes du, at det er lidt for meget besvær at lave den selv? Så kan du i galleriet se nogle søde bøllehatte, som du i stedet kan købe til sommeren:

SpottetIG:strikkedebøllehatte

Find bøllehatten til 70 kr. her.

Find bøllehatten til 400 kr. her.

Find bøllehatten til 120 kr. her.

Find bøllehatten til 130 kr. her.

Find bøllehatten til 300 kr. her.

Find bøllehatten til 150 kr. her.

Læs mere om

MegetMere