mode

Sommerlook på budget

Af Julie Rosendahl 19. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du heller ikke en formue at bruge på sommershopping? Så se med her, hvor Julie har fundet en masse fede, billige ting i stedet for de dyre...

Selv om det ikke er sygeligt varm i dag, så tænker jeg altså allerede ret meget på sommer og glæder mig til at gå amok i fine sommersager. Men jeg er både for nærig og for fattig til at bruge en formue, så jeg har fundet nogle gode billige sommerkøb.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Gule negle - med vilje!
Nu har jeg ikke lige helt råd til Chanels nye, frække, gule neglelak - men så er det jo heldigt, at jeg har fundet en fra Barry M, der ligner ret godt. Helloooo sommernegle!
Barry M neglelak til 55 kroner

Shiny ballerinaer
Uh, hvad sker der lige med verdens fineste ballerinaer? Dem skal jeg da SÅ meget eje! Jeg er vild med farven, med den shiny overflade, og med at de har en lillebitte hæl, så de ikke alt for nemt bliver trådt flade - også selv om de skal sidde på mine fødder hele sommeren.
Ballerinasko fra Stylesnob til 399 kroner

Sunnies
Altså, sommeroutfittet er jo ikke komplet uden et par fancy "shades". Og de her er altså lige mig. Total Ray-Ban-feeling, men meget, meget billigere!
Solbriller fra Friis & Co. til 239 kroner

Læx print
En crispy, hvid T-shirt med et sejt print - ja tak! Og så synes jeg altså, der er noget okay cool ved, at det ikke lige er alle, der fanger, hvad det her print handler om - kun alle os "twihearts".
T-shirt fra Vi Unge til 99 kroner

MestLæste